Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 3.020
- 1.823
- 473
Pasif ofsayt saçmalığını uygulamiyorlar çok iyi. Bizim ligte de uygulamazlar umarim. Abd eziyor avustralyayi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıkarmadılar hiç önde iyi basıyorlar erken gol de buldular. Napmaları lazım ki başkaabd her iki golde de sansli yalniz
cok da begenmedim takimi
Ofsayt yokmuş gerçekten
Ofsayt yokBİze zaten çalarlardı da ama bu bariz ofsayt yav, bunu vermeyen hakem cidden hakem dwğildir
Nasıl yok başgan, 2 metre ofsayttaki topa koşuyor, direlt pozisyonun ortasındaOfsayt yokmuş gerçekten
Siz ezbere mu konuşuyorsunuz anlamadım vallah
Hiç bir etkisi yok olaya ofsayt falan yok o yüzdengolü atan değil zaten ama kalecinin dibinde pasif ofsayt yapan adam var, bu kuralı uygulamıyorlarsa bir şey diyemem
gerçi abd'de düzenlenen bir turnuvada kalkıp abd'nin bu golünü iptal edecekler he
Gol ile yakından uzaktan bir alakası yok kaleciye bir engeli de yokNasıl yok başgan, 2 metre ofsayttaki topa koşuyor, direlt pozisyonun ortasında
Coğrafi ofsaytçı tespit edildiNasıl yok başgan, 2 metre ofsayttaki topa koşuyor, direlt pozisyonun ortasında
Nasıl yok rtaş yav golü atana değil pozisyona pasiften koşana bakalımOfsayt yok
Bu pasif saçmalığının bi tek bizim ligde b.ku çıkarılıyor ve sürekli bize karşıPasif ofsayt saçmalığını uygulamiyorlar çok iyi. Bizim ligte de uygulamazlar umarim. Abd eziyor avustralyayi
kalecinin dibinde koşuyor admirim yapma kaleciyi her türlü etkiler yahu nasıl etkisi yokHiç bir etkisi yok olaya ofsayt falan yok o yüzden
Bence de ofsayt değil de bu sene bizim iptal olan pasif ofsaytlar aklıma geldikçe ainir oluyorumOfsayt yokmuş gerçekten
Siz ezbere mu konuşuyorsunuz anlamadım vallah
Yav değilkalecinin dibinde koşuyor admirim yapma kaleciyi her türlü etkiler yahu nasıl etkisi yok