2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

Olum bunlar topla vedalaşmak ne demek bilmiyor herhalde açık ara turnuvanın en yavaş oynayan takımı biziz bu montella salağını bize isteyenler vardı.

Kimi koyarsan koy kerem yerine
Can Deniz Baris kim varsa maç dönmezse
Adam değilim

Kuru sıkı tabanca gibiyiz maşallah

Her türlü atraksiyon var hedefi vurmak yok

Adamlar deli gibi sert oynuyor ama bizim en fizikli adam barış yerine Kerem forvet... Ne diyeyim size arkadaş???

Avusturalya maçı gibi sağdan sola soldan sağa merkezde hiç verkaç yok o zaman Kerem denen şahıs niye oynuyor

Hakemde iyi bu maçı alamazsak yazık

Butun sorun zeki baris ve orkundaymiṣ onu anladik. Daha kötu oynuyoruz ilk mactan. Turnuvadan sonra keremi nufusuna al montella

Ulan zaten eleneceğiz cikar şu keremle mert müldürü. Al denizi al zekiyi kafayı yiyeceğim ya

Arda ve hakan ayni anda orta sahada olmuyor olmuyor olmuyor hala israr ediyor taktik dehasi

Kerem‘i oynatmak da inattan baska 1 sey degil

Sonuc ne olursa olsun montella kovulmali dk‘dan sonra

Kerem ile ne umuyor acaba? Çok seviyorsan Kerem’i git Kanada at onu bari de santrfor al oyuna. Ağzına edeyim Montella.

Son maç ABD'yi farklı yenip averajı düzeltip 3 puanlı en iyiler arasına girersek çıkarız ancak 😁😁😁

Şu ülke kurumlarının çürümüşlüğü yüzünden milli takıma karşı milli takımımmış gibi duygular besleyemiyorum o kokuşmuşluğu her baktığımda görüyor gibiyim ve bu beni de çok rahatsız ediyor.

En azından şu TFF başkanı gider biraz içim soğur diye umuyorum.

Son maç ABD'yi farklı yenip averajı düzeltip 3 puanlı en iyiler arasına girersek çıkarız ancak 😁😁😁
Ama şuda var ikili üçlü averajda geride olacağız. Yani mucizeee
3. Olamiyorsun hic hir sekilde yenilirsen.

3 puanli herkese yenilmis oluyorsun cunku (averajdan once ona bakiliyor)

Isterden 50 -0 yen abd yi

Çift forvet yapmalıyız gibi. ABD nin hocasının Avustralya karşısında açıkladığı gibi. İleri top götüremiyoruz. Yine çıkıp domine ettik falan diyecekler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt