Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalkmayacagim ilk yarısı biter ben kalkınca skoru takip ederim yolda2-1 alacagiz
bu ne abi
Kalkmayacagim ilk yarısı biter ben kalkınca skoru takip ederim yolda
Hastasiyim ya, ulke tepki gosterince takima heriflerin cozumleri:
-merih biyik kes
-eren saci duzelt
Baris ne oldu , full hasan sas modeline mi dondu (bunu da soylerler, 2002 hasan sasin moduna girdi,iste mental gucumuz bu falan der haciosman)
Simdi takim tiki taka yapabilir bu cozumlerden sonra.
O kadar da degil yav.başarılar paraguay
milli takımı milli takım olarak görmüyorum, ne hakkaniyetli kadro kurulmuş ,ne 11 çıkıyor, menajerler cirit atıyor 11i belirliyor, bazı oyuncuların tekeline dönmüş transferlere bile karışıyorlar, bu papazlar yok olana kadar ben desteklemiyorumO kadar da degil yav.
Ama kotu sonucta haciosmanoglu ve duzenigini atese vermek icin yeterli bahane olusur.
Orda bende hemfikirim ama iste 24 sene sonra sahsen icim elvermiyor diyelim.milli takımı milli takım olarak görmüyorum, ne hakkaniyetli kadro kurulmuş ,ne 11 çıkıyor, menajerler cirit atıyor 11i belirliyor, bazı oyuncuların tekeline dönmüş transferlere bile karışıyorlar, bu papazlar yok olana kadar ben desteklemiyorum