2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

Hastasiyim ya, ulke tepki gosterince takima heriflerin cozumleri:

-merih biyik kes
-eren saci duzelt

Baris ne oldu , full hasan sas modeline mi dondu (bunu da soylerler, 2002 hasan sasin moduna girdi,iste mental gucumuz bu falan der haciosman)

Simdi takim tiki taka yapabilir bu cozumlerden sonra.

Hastasiyim ya, ulke tepki gosterince takima heriflerin cozumleri:

-merih biyik kes
-eren saci duzelt

Baris ne oldu , full hasan sas modeline mi dondu (bunu da soylerler, 2002 hasan sasin moduna girdi,iste mental gucumuz bu falan der haciosman)

Simdi takim tiki taka yapabilir bu cozumlerden sonra.

Gordum yav onun uzerine dedim zaten.

Dun ispanya macindan sonra "hala tff bu maci bahane kullanmadi mi" doye goyogyuna post attim.

Sabah herif cikmis harbiden soylemis...

Cok iyi oluyor bunlar .

Biz her boku biliyoruz, dogru yoldayiz, diye bir halt yemeyenlerin sonucu bu. Ekonomide de boyle, ic siayasette de boyle, futbolda da boyle, taraftarlarda da boyle... Her seyde bu problem var.

Ustune kendimizle dalga gecip umursamiyoruz, halbuki linc edilmesi lazim agir sekilde. Transfer yangini yapanlar, ne bileyim fener medyasindakiler hepsini katiyorum - icinden gecmesi lazim. Yoksa bir halt degismez.

O kadar da degil yav.

Ama kotu sonucta haciosmanoglu ve duzenigini atese vermek icin yeterli bahane olusur.
milli takımı milli takım olarak görmüyorum, ne hakkaniyetli kadro kurulmuş ,ne 11 çıkıyor, menajerler cirit atıyor 11i belirliyor, bazı oyuncuların tekeline dönmüş transferlere bile karışıyorlar, bu papazlar yok olana kadar ben desteklemiyorum

milli takımı milli takım olarak görmüyorum, ne hakkaniyetli kadro kurulmuş ,ne 11 çıkıyor, menajerler cirit atıyor 11i belirliyor, bazı oyuncuların tekeline dönmüş transferlere bile karışıyorlar, bu papazlar yok olana kadar ben desteklemiyorum
Orda bende hemfikirim ama iste 24 sene sonra sahsen icim elvermiyor diyelim.

Yoksa en ufak basaridan destan senaryosu yaratacak tiplerden kurtulmak lazim ulkenin her noktasinda , her detayinda .

Bu haliyle kadrodan ve baglantilarindan baslamali. Akturkoglu felaketi mesela...

benim hacıosmanspor u desteklemem mümkün değil sabah 6da paraguay için kalkacağız

Geri
Üst Alt