2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

:crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed: :crushed:

SmartSelect_20260620_065823_Samsung Browser.webp

Kerem gol atsın da transfer yapsın, şikecilere para kazandırsın diye inatla oynatılmıyorsa ben de birşey bilmiyorum.

Direkt ikinci yari üc yeni oyuncu ile maca baslangic yaomazsak zaten montella da kafadan bitirmis bile vu turnavayi, yeni kuralar gayet iyi umarim acilen türkiyede gelir

Arda, Kenan ve Kerem çok vasatlar
Yunus büyük sıfır

Bu hakem tum derbileri yonetsin abi. El salvadordan bile hakem cikiyor bizim ulkeden ne hakem ne futbolcu bi bok yok

Arda kerem yunus hakan raus.... harbi bos oynuyorlar... yetmiyormus gibi sanki kosma ve mucadeleye grime mecburiyeti onlarda yokmus ...

Bu oyunculara soz geciremiyorsan montella also raus...

Milli takımda fenerden max 1 oyuncu olmalı diye kural getirilmeli o da daha önce fenerbahcede oynamış ayrılmış olması şartı ile

Kerem'i oyundan çıkarıp Barış'ı ya da Can'ı oyuna alsa 1-2 ekstra değişiklikle alacağız maçı da işte kaça kadar bekleyecek bakalım.

Hoca çok şaşırttı beni bu turnuvada ya. Bayağı aklı başında bir adamdı, oyuncuların çok etkisi altında kalmış.

Dünya kupasının yarısı geride kaldı

O kupa şimdi başlıyor

Haydi bizim çocuklar

Her seyden once takim olmadigimiz cok belli bu arada. Herkes birine bahane bulup suc atar- hatta su an soyunma odasinda kavga bile ediyorlardir

Apo ardadan daha iyi uzun pas atıyor öyle bir milli takım iste

Resmen fenerbahçe gibi ezik kavga gürültü pozisyonu yok kaosu çok üretemeyen takımız, bencil Arda futbolcu vs değil benim gözümde, HakanÇ düğünümde oynatmam, Ferdi o eski delen sıfıra inen Ferdi yerine öndekine ver bekle, Mert evlat olsa sevilmez, Kenan kimseyle koordinasyon sağlayamıyor, Yunus savruk, İsmail Hakan ve Ardayla oynayınca yardırmaya çalışıyor vs vs, Atletizm ve geçiş döneminde durarak oynayan temposuz orta sahalarla oynayan hocanın da .... ! Sorursalar Romanya kosava eledi derler şimdi.

Kısacası aynı hataları yaparak farklı sonuç bekleyemezsin.

Geri
Üst Alt