2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

Ben ırkçılık vs yaptı sandım herif ağzını kapattı diye kırmızı görmüş baya saçma kural bu arada.
Değil. Küfür mü ediyor da kapatıyor? Ağız kapatmak kadar saçmalık yok. Bir şey diyorsan, o g.t varsa ağzını kapamadan söylersin. Belki küfür ediyor, belki ırkçılık yapıyor.

Arda yunus kerem ve hakan ile maç kazanmayı hayal etmek. O kadar ön yargılıyım ama mert müldür bile bişeyler yapıyor bu 4 lü ile kupa hayali falan kuruluyor.

Rakip 10 kisi kalmisken ve oyunun hali boyleyken degisiklik yapmadan maca cikarsa bu hoca art niyetlidir net.

Kerem kalır Yunus çıkar şimdi. Elinden gelse Abdülkerim’i ve Uğurcan’ı da çıkarır.

10 kişi kalmış paraguay daha tehlikeli bunlar arjantinden falan gol yemiyordu bir ara

Değil. Küfür mü ediyor da kapatıyor? Ağız kapatmak kadar saçmalık yok. Bir şey diyorsan, o g.t varsa ağzını kapamadan söylersin. Belki küfür ediyor, belki ırkçılık yapıyor.

Kerem açık açık sövdü mesela ona sarı bile gösterilmedi. Kendi dilinde ağzı açık sövse hiçbir şey olmayacak ağzını kapattı diye kırmızı gördü saçma kural bence

Istedikleri kadar kendilerini superstar görsünler

Bir iki sertlik görünce karsilik bile veremiyorlar hatta kenan’in morali bozuldu rakip sert oynuyor diye nerdeyse küsecek,aynisini sallai’ye karsi da yasadi rams park da

Takimin tecrübelisi calhanoglu ama o da karakter olarak sikintili saha da kimseye sahip cikmaz kaptanlik yapmaz ayni selcuk inan gibi

milli takımda arda gülerin mutlaka dayak yemesi lazım o götün yere inmesi için

her maçta aynı şımarıklık

Bu ağzını kapatma muhabbeti bizim ligde uygulansa milan sikimyar her maç kırmızı görür

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem yunus ismail
Baris can orkun

Bekliyorum, en azidnan kerem yunus cikmali.

Bu hakem tum derbileri yonetsin abi. El salvadordan bile hakem cikiyor bizim ulkeden ne hakem ne futbolcu bi bok yok

abi nasıl yetişsin şu ortamda

şu an bütün ülke milli takımda bile takımlara bölündü

şu ortamda ne yetişir ki hakem yetişsin

bu ülke insanları bunları hakediyor

Fizik kaliteyi bu kadar arka planda bırakmak da hocanın aptallığı

Dua etsin kırmızı gördüler, şu maçtan puan alma ihtimali yoktu yoksa

Geri
Üst Alt