2026 DK D Grubu M:2 | Türkiye 0-1 Paraguay | MS | 20 Haziran | TRT 1

Maçlar başlamadan önce abd ile kapışıp birinci mi ikinci mi oluruz derken abd maçına çıkmadan önce gol bile atamayarak elendik

Avustralya Paraguay berabere bitse ikisi de devam edecek

Ulan 48 takım var 32 si devam edecek 6 günde paket olduk

Şu tablo bir rezalet bile değil kepazelik falan hafif kalıyor dilde uygun karşılığını bulamadım

Globalda dalga gecilmis de en çok agrima giden Ermeni ve Yunanlilarin dalga gecme maksatlı Türkiye’ye bir ton hakaret etmeleri.

yaw elestirecek baska bisey kalmadi mi, bu her ülkede böyle, alman basbakani da görüsüyor alman milli oyuncularnan ve telefonlasiyor, ne var bunda allah askina

Dogru, ama bizdeki tebrik = aman ben de gireyim bir goruneyim. Hakikaten icten bir tebrik degil (kuluplerin maclari icin de ayni sey gecerli) - ben tepeden gelen telefonla tebrik olayina bir sey demiyorum .o normal denebilir.

Telefon gelecek diye dolusup kadraja gieme derdindekilere laf ediyorum. Heralde Safi bile alakasiz sekilde girerdi iceri mesela , isi gucu olmamasina ragmen.

Propoganda mantigi her daim aktif, hazirlanan video bile bu yonde.

Sporun ve sporcularin arinmasi lazim. Sirf futbol degil, her turlu spor bransi. Neyse bunu konusmak bile dedigim seyin tersine hizmet ediyor aslinda.

Son düzenleme:
bravo cacıklar tarih yazdınız

727190065_17972326347113984_5536716933310289411_n.heic

Maçı izlememiştim zaten şimdi özetine baktım
Ulan bu deniz Gül’le Can ne kadar kazma heriflermiş

En kötü sonuncu olmak da başarı sayılmalı, sonuncuya da bir ödül verilmeli. Öyle bir ödül olsa bizimkiler onu da başaramaz.

Kendini dev aynasında görenler için de iyi oldu hadi haciosmani bilmem neyi de geçtim de 2 tane iyi gencin olunca öyle uber super takım olmuyorsun tarihinde 3 tane dkye anca katılmış bu takım öyle uber super uçan kaçan takım da değil o zaman İsveç,ekvador bilmem ne 2-3 oyuncusu olan her takım yarı final hayal etsin yani.Ac bi defans hattına falan bak yani sonra hayal et 46 takım arasında 25-30 takım var bu takımdan iyi yani mtde gs beklentisi olması saçma gs değil bu takım osimhen falan şu tüm mtye bedel direkt , he yine bu gruptan cikilmaliydi orası ayrı ama öyle iyi bir takım da değil bu yani futbol ülkesi olmamızın da bir önemi yok almanya olmasa oyuncu cikaramiyorsun

Geri
Üst Alt