- 22 Kasım 2008
- 12.109
- 7.628
- 2.568
ABD 2 katımız kadar şut attığına göre en kötü maçımızı oynadık... 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cikar birazdan laf atar bize ne dua etmesi?1. golde asist BAY
2. gol BAY
3. gol kaan ayhan
galatasaraya dua etsin federasyon başkanı
Hayır maçta da yılmaz yazdı... Ben anlamadım orada başka birşey mi oldu diye?

barışa çarptığı için öyle yazmışlardır o haldeHayır maçta da yılmaz yazdı... Ben anlamadım orada başka birşey mi oldu diye?
Nasıl yaniKaan şişman falanda değil ayrıca . Bu candan olur hatta calisirsa arkadan bile iyi olir bu çocuk almalıyız
Kesinlikle yanlış bir mantık. Paraguay maçının sonucu ne olursa olsun, USA bugün yine bu B takımıyla sahaya çıkacaktı. Nedeni tamamen matematiksel:Spiker de hala Paraguay maçındaki golden bahsediyor... Olm ABD yedeklerle mi çıkardı öyle bir ihtimal olsa... Balogun hattrick yapmıştı şimdiye...
Kaan i forma ve kit oversizeligi gösteriyor öyleKaan şişman falanda değil ayrıca . Bu candan olur hatta calisirsa arkadan bile iyi olir bu çocuk almalıyız
Tinerciler cildirir bu kararaTekrar izledim, Barış'ın sağ bacağının dizinin azıcık üstüne çok hafif sürtüp çok çok az da olsa yön değiştirip giriyor kaleye...
Burda paylaşılan fotodaki gibi şişman değilNasıl yani
Kesinlikle yanlış bir mantık. Paraguay maçının sonucu ne olursa olsun, USA bugün yine bu B takımıyla sahaya çıkacaktı. Nedeni tamamen matematiksel:
Grup Liderliği Zaten Garantiydi: USA ilk iki maçı kazandığı için (6 puan) son maç öncesi liderliği zaten %99 garantilemişti. Türkiye o maçı kazansa bile USA'in puanına yetişemiyordu.
Sarı Kart Cezası Riski: Pulisic, Robinson, Richards, Adams ve Balogun gibi en önemli 5 as oyuncunun sarı kart sınırı vardı. Pochettino, bir sonraki eleme maçı öncesi bu yıldızları riske atmamak için onları bilerek oynatmadı.
Yok can için dedim sen alıyorsan al renktaş ben almam kendi adına konuşBurda paylaşılan fotodaki gibi şişman değil