Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 7.341
- 3.530
- 2.248
Milli takimda en uyuz oldugunuz oyuncular kim? Benim icin 1. Kerem, 2. Kerem, 3. Kerem, 4. Calhanoglu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana ne faydası olacak sakatlanınca. Bitti gitti başka maçımız yok. Bu kadar kindar olmayınCalhanoglu oynasaydi da bir guzel sakatlansaydi.
Mckennie müthiş topçu ya keşke bizim olsa
Zaten tam anlamıyla mevkisiz topçu
Bizde de koy orta sahaya tüm sahayı koşar sürekli
Brad Pitt’i mi diyorsun? Garry kim?Oha daha dün gece World War Z izledim.
Garry yi tribünde görmek garip oldu
Kuslara gidecek.Sana ne faydası olacak sakatlanınca. Bitti gitti başka maçımız yok. Bu kadar kindar olmayın
Bu hareketi biz baska bir takima yapsak kesin kirmiziydi (TR super ligi kastediyorum) . Sane ornegi de var sanirim aklimda.
Birkaç sene önce adı geçtiğinde kimse istemiyordu...
garry bradin filmde oynadığı karakterin adıBrad Pitt’i mi diyorsun? Garry kim?
63. Şut gol oldu.
Amerikalılar hep ne der?
“Sixty third time is the charm.”
89'da elediğimiz Monaco'nun yıldızıydı... Sonra Milan döneminde bir ara dünyanın en iyi forveti falan sayılıyor olabilir kısa bir süreliğine de olsa... En azından o tartışmada iddialı bir yerdeydi...
Bi bok anlamadım renktaşmaktıroni no ye çentikov, tivi törni ye ye beybi nov, if yu noni tekmi badi sins, tördi fördi keyni koynü törs
Herif tum sezon toplam 87 dakika mac oynamis. Bu Ismail icin ne demek oluyor? Ya da milli takim icin, hocasi icin?Salih >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ismail