Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.874
- 10.550
- 1.088
Singo nasildi renkdaslar?
Sakatlandı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Singo nasildi renkdaslar?
Hitler'in kemikleri sızlıyor. Takımdaki safkan Alman sayısı üç falan
İyide sen rapordan bahsediyorsun. Sakatlandı diye niye sürekli bir gizemli rapordan bahsediliyor benim tepkim ona. Neyse önemli değil umarım sakatlığı çok ciddi değildir seneye bize lazım kendisi.Başkan ben gördüğüme inanırım. Rapor yalan da olsa herif depar sonrası gümlüyor, belli ki kas yapısı sakatlanmaya çok müsait.
çözüm süreci ayağına şu herifi milli takıma alsaydık
malum şahıs ikna ederdi
Biz bu paralara niye Singo'yu aldik ?Sakatlandı
70 milyonluk almanyada Türkler olmada nr yapacaklar acaba.
Deniz, Mesud, ilkay, emrecan
Rapor işin triği. Ben yalan diye açıklama yapıldı diye tamam ya rapor yokmuş neden diyim ki. Belki açıklamaktan korktular. Gördüklerimiz bunu doğruluyor rapor yalan dahi olsa.İyide sen rapordan bahsediyorsun. Sakatlandı diye niye sürekli bir gizemli rapordan bahsediliyor benim tepkim ona. Neyse önemli değil umarım sakatlığı çok ciddi değildir seneye bize lazım kendisi.
Biz bu paralara niye Singo'yu aldik ?
o zaman kobani fln dıye aglamayın burda fbyeçözüm süreci ayağına şu herifi milli takıma alsaydık
malum şahıs ikna ederdi
Belki girmek için 2-3 sıkarlar biz de 20ye falan bırakırızBuna güvenip kim 5 maaş 30 bons verecek
Düz koşuda sakatlanıp duruyor.
Katılmıyorm, barış, abdükerim, uğurcan gibi heriflerle üst seviyeye çıktık.Almanya olmasa biz milli takım kuramayız