2026 DK E Grubu M:2 | Almanya 2-1 Fildişi Sahili | MS | 20 Haziran | TRT 1

Bir önce kalecinin kurtardığı Almanya atağı gol olsaydı bari ille atacaklarsa... Lan dümdüz sırtı dönük santrafora pas atıldı, arkasındaki salak stoper hiç orada değilmiş gibi döndü vurdu herif... Çok aptalca bir gol... Nasıl döndürdün nasıl vurdurdun ulan ona... Nasıl stopersin sen... Kaleci de kurtaramayacağı şekilde açıldı...

Başkan ben gördüğüme inanırım. Rapor yalan da olsa herif depar sonrası gümlüyor, belli ki kas yapısı sakatlanmaya çok müsait.
İyide sen rapordan bahsediyorsun. Sakatlandı diye niye sürekli bir gizemli rapordan bahsediliyor benim tepkim ona. Neyse önemli değil umarım sakatlığı çok ciddi değildir seneye bize lazım kendisi.

Birinciligi garantiledi almanya, fildisi ikinci olur crucaou yenerek, 3 ekvator olur

70 milyonluk almanyada Türkler olmada nr yapacaklar acaba.

Deniz, Mesud, ilkay, emrecan

Turnuvada iyi oynayan 1 tane galatasaraylı topçu vardı o da kronik sakat

İyide sen rapordan bahsediyorsun. Sakatlandı diye niye sürekli bir gizemli rapordan bahsediliyor benim tepkim ona. Neyse önemli değil umarım sakatlığı çok ciddi değildir seneye bize lazım kendisi.
Rapor işin triği. Ben yalan diye açıklama yapıldı diye tamam ya rapor yokmuş neden diyim ki. Belki açıklamaktan korktular. Gördüklerimiz bunu doğruluyor rapor yalan dahi olsa.

Almanya olmasa biz milli takım kuramayız
Katılmıyorm, barış, abdükerim, uğurcan gibi heriflerle üst seviyeye çıktık.
Keza bir kaç sene önce süper yetenek abdülkadir gibi çocuklar vardı harcandı.

Almanyanın yetiştirdiği oyuncuları da görüyoruz. Böyle takım kuracaksak kurmayalım zaten kalsın.

Geri
Üst Alt