Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.277
- 68.484
- 5.003
İyi kötü olmaktan bahsetmiyorum oyunun içinde olmaktan bahsediyorum. Sane maç içinde bazı kısımlarda kayboluyor hiç aksiyon içinde olmuyor.Bu maçta takımın en kötülerinden Musiala.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi kötü olmaktan bahsetmiyorum oyunun içinde olmaktan bahsediyorum. Sane maç içinde bazı kısımlarda kayboluyor hiç aksiyon içinde olmuyor.Bu maçta takımın en kötülerinden Musiala.
Messide büyük ihtimal beline geliyordurHakem tah’ın beline geliyor
23 yaşındaymış sunderlandte. Sol açığa düşünülebilir aslındaGolü atan ekvadorlu muazzam topçu
Sane'de bu turnuvada böyle bir kaybolma görmedim açıkcası. Hatta ciddi bir defansif aksiyonları var kendisinden beklenmeyecek düzeyde Kimmich'e defnasif olarak destek oluyor.İyi kötü olmaktan bahsetmiyorum oyunun içinde olmaktan bahsediyorum. Sane maç içinde bazı kısımlarda kayboluyor hiç aksiyon içinde olmuyor.
Devre arası almışlar 18'e ucuza bırakmazlar.23 yaşındaymış sunderlandte. Sol açığa düşünülebilir aslında
Barış satılırsa 30 sıkılır bu çocuğaDevre arası almışlar 18'e ucuza bırakmazlar.
Bizim ucuza oyuncu aldığımız nerde gorulmus hasanimDevre arası almışlar 18'e ucuza bırakmazlar.
Sıradaki kim sence? Daha pişmeden almak lazımPacho'da Frankfurt çıkışlı idi değil mi enteresan kulüp her sene piyasaya 100'lük topçu kilitliyor.