- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 23.863
- 2.973
Sol kenar Bahoya anormal bir hızı var o adamın.Sıradaki kim sence? Daha pişmeden almak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol kenar Bahoya anormal bir hızı var o adamın.Sıradaki kim sence? Daha pişmeden almak lazım
Olabilir ama Barış satılırsa Nusa'ya parayı sıkma taraftarıyım ben yada Strasbourg'tan Diego MoreiraBarış satılırsa 30 sıkılır bu çocuğa
Güzel adamlar hepsiOlabilir ama Barış satılırsa Nusa'ya parayı sıkma taraftarıyım ben yada Strasbourg'tan Diego Moreira
Stilleri GSmize cekmeliyizOrta ikili değişip gross ve stiller girmeli, oyun aklı gelir takıma. Bu ikiz dingiller ilk yarıda ortasahaya sıçtı resmen
Mükemmel olurStilleri GSmize cekmeliyiz
Abdullah bu adamları biliyormudur ki.Olabilir ama Barış satılırsa Nusa'ya parayı sıkma taraftarıyım ben yada Strasbourg'tan Diego Moreira
Hücum oyuncusu olduğu için hücum aksiyonlarından bahsediyorum zaten. Bizde de böyle bazen 10 dakika maradona gibi 5.viteste oynuyor bazen de 15 dakika kontak kapatıp ortalıkta görünmüyor. İnanılmaz iniş çıkışlı bir topçu kesinlikle stabil bir performansı olmuyor. Maçtan maça da farkediyor. 1 maçta parmak ısırtıyor başka maçta delirtiyor. Bukadar zikzaklı performans gösteren topçu uzun yıllardır az görmüşümdürSane'de bu turnuvada böyle bir kaybolma görmedim açıkcası. Hatta ciddi bir defansif aksiyonları var kendisinden beklenmeyecek düzeyde Kimmich'e defnasif olarak destek oluyor.
O faul olmasa da Havertz atmış gibi geldi kendini.Sane faul yaptı dediğim gibi penaltı iptal
Ben 2 pozisyonunda devam ettirdim çok kolay düdükler bunlarSane faul yaptı dediğim gibi penaltı iptal