- 18 Temmuz 2009
- 81.972
- 239.408
- 5.263
İsp alır herifler 0.5 üstü xG bile vermedi galiba kimseye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normal şartlarda fransa maçındaki oyunumuzla rahat kazanırız derdim, ama arjantin şartlar ne olursa olsun hiç pes etmeyen çok hırslı bir takım + messi gibi bir sihirbaza sahipler.. o yüzden şanslar eşit diyorum..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arda güler mi17-18 yaşlarında kendi zaman ve mekanlarında yeteneklere verilebilecek örnekler say say bitmez.. Okan Buruk, Emre Belözoğlu, Arda Güler, Lamine Yamal, Lionel Messi, C.Ronaldo, daha eskilerden Emilio Butragueno vs.
Genel özellikleri orta saha ve forvete yakın mevkiler, klasik 10 numaralar.. Yaptıkları hatalar, top kayıpları genellikle telafi edilebilir hatalardır.
Ancak stoper mevkii elemanı, savunma elemanı olmak ekseriyetle tecrübe, fizik gücü, doğru zamanlama gerektirir.. Yaptıkları hatalar genellikle pahalıya patlar..
18,5 yaşında Cubarsi denen bir çocuk hem Barcelona'nın, hem de İspanya milli takımının direkt stoperi.. Belki bireysel yetenek açısından bir Lamine Yamal değil, ancak yaptığı iş, aldığı sorumluluk Yamal'dan çok daha fazla benim gözümde..
Önce ekip olarak İspanya'nın, sonra bireysel olarak Cubarsi'nin saflarındayız..
İsp alır herifler 0.5 üstü xG bile vermedi galiba kimseye.
Ne zaman yendik biz Ispanya‘yi?Admirim finalde bizim İspanya'yı yendiğimiz maç gibi absürd bi maç yaşanabilir. Arjantin inanılmaz tecrübeli, bu yolları gidip gelmekten adeta bu maçların kaşarı oldular, mentalleri kırılmıyor.
+ 39 yaşında bile olsa Messi'nin inanılmaz bi 10-15 dakikası çok şey değiştirebilir.
Biz ne zaman İspanya’yı yendik mkAdmirim finalde bizim İspanya'yı yendiğimiz maç gibi absürd bi maç yaşanabilir. Arjantin inanılmaz tecrübeli, bu yolları gidip gelmekten adeta bu maçların kaşarı oldular, mentalleri kırılmıyor.
+ 39 yaşında bile olsa Messi'nin inanılmaz bi 10-15 dakikası çok şey değiştirebilir.
neden futbolAdmirim finalde bizim İspanya'yı yendiğimiz maç gibi absürd bi maç yaşanabilir. Arjantin inanılmaz tecrübeli, bu yolları gidip gelmekten adeta bu maçların kaşarı oldular, mentalleri kırılmıyor.
2-2 bitmiş, yenmişiz gibi sayBiz ne zaman İspanya’yı yendik mk

Normal şartlarda fransa maçındaki oyunumuzla rahat kazanırız derdim, ama arjantin şartlar ne olursa olsun hiç pes etmeyen çok hırslı bir takım + messi gibi bir sihirbaza sahipler.. o yüzden şanslar eşit diyorum..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sana biat ettiğim için ne desen haklısın aybarsımneden futbol
İspanyayı ne zaman yendikAdmirim finalde bizim İspanya'yı yendiğimiz maç gibi absürd bi maç yaşanabilir. Arjantin inanılmaz tecrübeli, bu yolları gidip gelmekten adeta bu maçların kaşarı oldular, mentalleri kırılmıyor.
Son donemde serdar ali celiklerlestinyav iyi ki 2-2'lik maçı yendik dedik herkes alıntılamış birileri özelden küfür etmiş allah belanı versin falan
ayıp be
hayırdır milletin kütüğünü soruyonUstad tenerifede mi yasiyordun sen
keşke o parayı ben de kazansamSon donemde serdar ali celiklerlestin