2026 DK Final | İspanya 1-0 Arjantin | MS | 19 Temmuz | TRT 1

herkes arjantini gömmüşde bu kadar kötü oynayan arjantine kırmızıdan önce gol atamayan ispanya sanki çok iyi top oynamış gibi lanse ediliyor
Lanse edilmiyor çünkü öyle. Çok iyi oynadılar, Arjantin de oynayabileceği kadar oynadı yapacak bişey yok. Penaltılara götürmek istediler yaklaştılar da ama bazen olmaz.

aynen kardeşim çok mükemmel oynadılar kırmızı sonrası g.t zoruyla ızatmaların ikinci devresinde anca gol atabildiler
Otobüs çektirdiler daha ne yapsınlar... futbol sadece gol atıldığında müthiş oynanan bir oyun değil... sahada rezil rüsva ettiler rakibi... sadece gol olmadı... buna kötü futbol diyorsan yapacak birşey yok.

Arjantin‘e ben de gicik oldum bu mac

Turnuva boyunca kollandilar, bugün Merino‘nun iptal edilen gol de bence nizamiydi

Mac boyu cirkeflik pesindeydiler sürekli provoke ettiler

Ispanya‘nin golünde bayagi bir sevindim

Spiker bir tane info öğrenmiş ikide bir onu satıp duruyor

Otobüs çektirdiler daha ne yapsınlar... futbol sadece gol atıldığında müthiş oynanan bir oyun değil... sahada rezil rüsva ettiler rakibi... sadece gol olmadı... buna kötü futbol diyorsan yapacak birşey yok.
ispanya ya karşı nasıl oynamalarını bekliyordun kral? açık oynayıp gelin bize gol mu atın diyeceklerdi?

İspanya tüm turnuvada 1 gol mu yedi la?

Vincic serefsizi bizim maçında içine etmişti bu maçında içine etti. Ceferinin köylüsü torpilli serefsiz arjantinin bu kadar sert oynamasına müsade etti.

ispanya ya karşı nasıl oynamalarını bekliyordun kral? açık oynayıp gelin bize gol mu atın diyeceklerdi?
Eee otobüs çeken takıma gol atamadı diye mi kötü oynadı diyorsun yani? Fransa da paraguay a penaltı olmasa gol atamamıştı mesela...

Geri
Üst Alt