2026 DK Final | İspanya 1-0 Arjantin | MS | 19 Temmuz | TRT 1

ulan irfan canla falan şuraya gittik çıldırmalık

Merhabalar Can. 1982 Dunya Kupasi Italya-Almanya arasinda idi. Evimizde televizyon yoktu izleyemedim. Ilk izledigim Dunya Kupasi 1986 yilindaydi. Maradona'ya hasta olan kusaktaydim. Bildigin gibi daha Galatasaray sampiyonlugu falan gormuslugumuz yoktu o kusagin cocuklari olarak. O yuzden Maradona'nin Arjantin ile kupayi kaldirmasi benim bunyede acaip bir sevinc yaratmisti. Alismamiz ya sevinmeye Galatasaray'lilar olarak. Ispanya'yi severim renklerinden dolayi ama Arjantin'i daha cok severim bana futbolda zafer duygusunu ilk yasatan takim olduklari icin (Galatasaray basket takimini ayri tutuyorum).

Herneyse. Ayni kusagin cocuguyuz diye anliyorum eski yazilarindan. O yuzden ikimizden birisi mutlu olacak. Arjantin kaybetse bile sari kirmizi bir takima kaybetmis olacak o yuzden uzuntum bir nebze hafifleyecek. :)

Maradona'yı izleyipte hasta olmamak mümkün mü hocam?Yaş icabı 82'yi hatırlamıyorum ama 86 ve 90'ı çok iyi hatırlarım.

Maradona zamanı bende arjantini 2. takım olarak desteklerdim :) , ama maradona sonrası pek bir sempatim kalmadı.
Messi ise bence tüm zamanların en iyisi ama maradona'nın verdiği duyguları vermiyor insana. Kusursuz bir robot gibi sanki.
Yinede ispanya olamıyorsa fransa, ingiltere, almanya gibi takımlar yerine güney amerika takımlarını her zaman tercih ederim bende :).

Keyifli bir final izleriz umarım..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu finalde biz olabilirdik aptalıklar yüzünden olmadı

Maradona'yı izleyipte hasta olmamak mümkün mü hocam?Yaş icabı 82'yi hatırlamıyorum ama 86 ve 90'ı çok iyi hatırlarım.

Maradona zamanı bende arjantini 2. takım olarak desteklerdim :) , ama maradona sonrası pek bir sempatim kalmadı.
Messi ise bence tüm zamanların en iyisi ama maradona'nın verdiği duyguları vermiyor insana. Kusursuz bir robot gibi sanki.
Yinede ispanya olamıyorsa fransa, ingiltere, almanya gibi takımlar yerine güney amerika takımlarını her zaman tercih ederim bende :).

Keyifli bir final izleriz umarım..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın @Ali Mert ve @Can Ozker ikinizin gerçekten seviyeli ve benden yaşça büyük olduğunuzu gösteren konuşmanızdan çok keyif aldım.

İnşallah Messi sokup sokup çıkaracak.

Teşekkürler

sahada tribünde dil ispanyolca

oyuncuların büyük çoğunluğu ispanyol futbolunun eseri

finali kazansalar da kaybetseler de gerçekten futbolun yeni evi ispanya

maçın zevkli olması için erken gol olmalı yoksa rölanti de geçer maç

İspanya’nin o kadar rahat pas yapabilecegini oyunu kurabileceğini dusunmuyorum. Arjantin surekli fiziksel olarsk oynayan ve enerjisini sonuna kadar kullanan bi takim. Yapacaklari baskiyla ve sertlikle İspanya’yi normal oyunundan uzaklastirmaya calisacaklardir. Bunu basarabilirlerse cok degisik mac olur. İspanya’nin kavgaya cevap vermesi onemli. Topu iyi kullanan ancak sertlikten uzak bi orta sahalari var. İki takimin da avantaji dezavantaji var birbirine karsi. Sonunda Messi’nin sevindigi bi mac olmasi dilegiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

heyecandan yerimde duramıyorum

iyi ki şu eşşek fransa veya dingiltere finale çıkmadı

ispanya-arjantin final gibi final be

ırkçı katil şeref yoksunu sionistleri desteklediği arjanini değil Türk dostu İspanyayı destekliyorum cani gönülden

Geri
Üst Alt