- 15 Eylül 2009
- 65.306
- 11.737
- 2.993
yalniz herkes full adidas ha
iki nike giyenler dün ciktilar sahaya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adidas demek futbol demekyalniz herkes full adidas ha
Merhabalar Can. 1982 Dunya Kupasi Italya-Almanya arasinda idi. Evimizde televizyon yoktu izleyemedim. Ilk izledigim Dunya Kupasi 1986 yilindaydi. Maradona'ya hasta olan kusaktaydim. Bildigin gibi daha Galatasaray sampiyonlugu falan gormuslugumuz yoktu o kusagin cocuklari olarak. O yuzden Maradona'nin Arjantin ile kupayi kaldirmasi benim bunyede acaip bir sevinc yaratmisti. Alismamiz ya sevinmeye Galatasaray'lilar olarak. Ispanya'yi severim renklerinden dolayi ama Arjantin'i daha cok severim bana futbolda zafer duygusunu ilk yasatan takim olduklari icin (Galatasaray basket takimini ayri tutuyorum).
Herneyse. Ayni kusagin cocuguyuz diye anliyorum eski yazilarindan. O yuzden ikimizden birisi mutlu olacak. Arjantin kaybetse bile sari kirmizi bir takima kaybetmis olacak o yuzden uzuntum bir nebze hafifleyecek.![]()
Sayın @Ali Mert ve @Can Ozker ikinizin gerçekten seviyeli ve benden yaşça büyük olduğunuzu gösteren konuşmanızdan çok keyif aldım.Maradona'yı izleyipte hasta olmamak mümkün mü hocam?Yaş icabı 82'yi hatırlamıyorum ama 86 ve 90'ı çok iyi hatırlarım.
Maradona zamanı bende arjantini 2. takım olarak desteklerdim, ama maradona sonrası pek bir sempatim kalmadı.
Messi ise bence tüm zamanların en iyisi ama maradona'nın verdiği duyguları vermiyor insana. Kusursuz bir robot gibi sanki.
Yinede ispanya olamıyorsa fransa, ingiltere, almanya gibi takımlar yerine güney amerika takımlarını her zaman tercih ederim bende.
Keyifli bir final izleriz umarım..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kudurBu tamamen yapay zeka kullanılarak üretilen reklamlardan tiksinti geldi.