Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.778
- 29.189
- 2.993
O kadar dünya kupası izledim sizin gibi şerefsiz bir takım görmedim. Doğru söylüyorsun asla unutulmayacaksınız!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O kadar dünya kupası izledim sizin gibi şerefsiz bir takım görmedim. Doğru söylüyorsun asla unutulmayacaksınız!

İspanya sonuna kadar hak etti. Adamlar hem Fransa'yı hem de Arjantin'i futbol olarak ezerek kupayı kazandı. Hadi Arjantin'de sadece Messi var sayılır da Fransa'yı bu kadrosu ile ezebilmek muazzam bir iş.
Tebrikler renktaş İspanya![]()
2 sene önce avrupa şampiyonası finalinde oyun olarak ezmiştik ingilizleriİspanya-İngiltere finali daha heyecan verici olurdu.
İspanya-İngiltere finali daha heyecan verici olurdu.
Norveç Haaland ve 2-3 oyuncu dışında vasat bir takım bence. Çeyrek final oynamaları bile büyük başarıydı. Yarı finalde karşılaşmış olmasalardı finalin adı büyük ihtimalle İspanya-Fransa olurdu.İspanya - Norveç finali olsaydı Yamal vs Haaland izlerdik.
Hakemler sağolsun bize bunu uygun gördüler.
Cam'daki kızküvetteki çocuk kazandı
Arjantin'i bence Ronaldo'cular Messi faktöründen dolayı çok acımasızca gömüyorlar. Hakem hataları oldu kabul ediyorum ama Arjantin hakemler sayesinde finale çıktı demek, fenerlilerin Galatasaray hakemler sayesinde şampiyon oluyor demesi gibi bir şey. Evet, görece kolay rakipleri yenerek yarı finale kadar yükseldiler. Ama yarı finalde İngiltere'yi ezip, finalde de dediğin gibi İspanya'ya karşı iyi direnç gösterdiler. 10 kişi kalmasalar bence penaltılara kadar taşıyabilirlerdi.2 sene önce avrupa şampiyonası finalinde oyun olarak ezmiştik ingilizleri.
İngiltere çok daha berbat bir takım bence, kesinlikle maçı uzatmalara kadar taşıyamazdı onlar. Arjantin en azından sert savunma, messi falan derken 120 dk heyecanın sürmesini sağladı.
Birde arjantinin turnuva genelinde gol yedikten sonra gösterdiği reaksiyon daha önce hiç görmediğim bir türdeydi. İngiltereden gol yedikten sonra maçı tek kaleye çevirdiler, mısır maçını 2-0'dan çevirdiler.
Dün ispanya maçında bile 10 kişiyle uzatmaların sonunda baskı kurup 2-3 net gol kaçırdılar. Az kalsın penaltılara taşıyacaklardı maçı..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi