2026 DK Final | İspanya 1-0 Arjantin | MS | 19 Temmuz | TRT 1

Ben aksine paredes gibi melo gibi emre belöz gibi adamları çok severim bize gelsin
Futbol yumuşacık oynanmaz çirkef olacaksın
Bülent korkmaz, lugano, hasan sas, hagi, vs....

Biraz sert, agresif, hırslı hatta yeri geldiğinde biraz çirkef, yenilgiyi kabullenmeyen tipler her takımda 2-3 tane olmalı bencede.. fazlasıda zarar, hiç olmamasıda..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu parades denen orman çocuğuna burada kırmızı kart göstermemişlerdi bile, öncesi de var.

2 sarı 1 kırmızı kartlık pozisyonda hakemler lütfedip 1 sarı kart göstermişti. 2022'de Arjantin'in kollandığını söyleyince penaldocu musun diyorlardı. Bunlara olan kinim o dönemden geliyor.

Paradesin maçı tamamlaması büyük rezalet

Bu maçta maçın sonlarına doğru messinin kullandığı bir duran topta hakemin el vermesi gerekiyordu.
Arjantinli topu durduruyor messiye pas atıyor baktılar ortam istedikleri gibi değil messi eliyle durduruyor topu.
İşine gelse pörsük gözlü yahudi topu dürüp gidecekti.
Pası kimin attığını unuttum o pozisyonu bende farkettim.
lavuk çabuk kullandı 3-4 kişi messinin üzerine gelince topa eliyle dokundu. arkadaşı hiç kullanmamış gibi salaga yatti. Hakem yerinden kullan diye işaret yaptı messiye davar zaten kullanılmıştı hakem hakem değil ki 😂

Molina kötü sağbekmiş. Hem İngiltere maçında hem de dün yenilen gollerde payı büyük.

Martinez olmasaydı Psg'nin ucl finalinde intere yaptigini yapacakti

Mac sonu Messi'ci forumdaslar

Geri
Üst Alt