Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2026 DK Final | İspanya 1-0 Arjantin | MS | 19 Temmuz | TRT 1
Öyle tabi... Bir pozisyon daha var sanırım bu toptan sonra kullanılan kornerin devamında Simeone'nin üstten dışarı vurduğu, o kadar... 0-0 boyunca doğru dürüst rakip yarı sahaya geçemediler zaten... 15dk'lık 1-0 oyununun pozisyonları bu ikisi... Yine de bu pozisyon özelinde inanılmaz iğne deliğinden kornere gitmesi, bi tarafa gitse zaten gol, diğer tarafa kaleciye doğru gitse çarpıp kaleye girebilir, veya sekip başka bir Arjantinlinin önünde kalabilir falan... Cubarsi (galiba) baya inanılmaz müdahale yapmış... Maçı izlerken gol diye ayaklanıp sonra "o nasıl girmedi lan kaleye" diye hayret etmiştim, tekrarını da doğru dürüst görememiştim açıkçası iyi bir açıdan, bu tribün açıları pozisyonun çok acayip bir şey olduğunu tekrar gösterdi ondan paylaştım...
Şu gol olsa başka bir şey konuşuyor olabilirdik, yine ne yapıp edip başardı Arjantin maç boyu kötü oynamasına rağmen vs gibisinden... En üzüldüğüm pozisyon... 105dk kısmen taktik, kısmen de kendi düşük performansı, kısmen İspanya dominasyonu ve Rodri'nin varlığı sebebiyle çok bir şey yapamayan Messi 15dk'da yine biraz ağırlık koydu bence İngiltere maçı kadar olmasa da... Denedi bir şeyler ısrarla, ortaları bu sefer isabetsiz oldu ama az denedi, çok verkaça girdi aslında son hamleye kadar da iyi denemelerdi, bir iki tane iyi pas attı, bir tane frikik kazandırdı ama vermedi hakem, bir de şutu rakibin yüzünden döndü, gol olması zordu gerçi ama... Bu pozisyonu da o yaratıyor sağ kanattan... Tabi ondan beklediğimizin altında hepsini toplasan bile o başka da, güzel pozisyon yine de...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.