- 29 Ocak 2023
- 17.194
- 9.690
- 1.203
kendi kalesine atmış feto
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gol kendi kalesineHerif 5 saniye oldu gireli golü attı
Digeride lukakunun formayi eve goturmusLukaku top yerine adamın ayağına şut çekmiş iptal olmalı
Farketmez, adam girdi ve impact yaptıGol kendi kalesine
Evet dogru ama golu atmis kismini duzelttim sadece.Farketmez, adam girdi ve impact yaptı
Ona dikkat etmedim topa bakıyordum. Kendi kalesine atan adamın destek ayağına net darbesi var ama etkili görülmedi demek kiDigeride lukakunun formayi eve goturmus
Temiz gol
Oyuncular yıllar geçtikçe yaşlanıyor olabilirler mi acaba? Adam 13 gün sonra 35 i tamamlayıp 36 dan gün almaya başlayacak da...Pep ten oyuncu alırken iyi düşünmek lazim herif de bruyneyi iyice posasini çıkarmış
Orasi oyle tabi ama bazı hocalar oyunculari extra zorluyor ..pep..simeone..inzaghi vsOyuncular yıllar geçtikçe yaşlanıyor olabilirler mi acaba? Adam 13 gün sonra 35 i tamamlayıp 36 dan gün almaya başlayacak da...
Futbolcuların adanmışlık düzeyleri, genetik limitleri, oyun tarzları gibi pek çok faktör söz konusu olduğu için bu tip genellemeleri saçma buluyorum. Her birini tek tek değerlendirmek gerekir.Orasi oyle tabi ama bazı hocalar oyunculari extra zorluyor ..pep..simeone..inzaghi vs
Yani epl nin inanılmaz uygun temposu üzerine birde aşırı hoca disiplini olunca ,bunlar normal