- 29 Ocak 2024
- 9.038
- 8.206
- 643
Bitiriciliği kuvvetli adamın
65 şutta 0 gol atan takıma lazımdı bundan bi dene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O bizi alsın bari. Ona da razıyızMessi'yi almalıyız
O oklava yutmuş 6 pas canavarı twitter oylamaları dışında ilk 5 yapamaz sayın renkdaşım, nazario maradona falan onu havada yer.Adamların beş golü var hepside messinin inanılmaz..
Maradona pele fenomen ronaldo ronaidinho vsss hepsi palavra..
Herşey yetenek değil ki en yetenekli olmasına tağmen fizik var çok uzun süre. üst seviye istikrar var zeka var..
10 numara gibi pas forvet gibi gol kanat gibi çalım ne ararsan kralını yapıyor.
Bu arada bence dünya futbolunda gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olarakda messiden sonra gelen adam ronaldodur.Bu kadar basit.
Bi di maria tarzı tamamlayıcı star yok malesef takımda. Zor görüyorum bu dünya kupasınıYalnız şaka bir yana bu maç biraz gösterdi, öyle 2. peri masalı falan hayli zor Messi ve Arjantin için... Ciddi takımlar hem savunmada 10 kişi oynayan Arjantin defansını dağıtır gibi, hem de yani itiş kakış sertlik mertlik derken oynatmazlar gibi Messi'yi... Zorlandı bugün baya... Çok basit pas hatası falan yaptı...
Ama işte yine çıktı 2 tane attı... Öyle de bir adam... İmkansız da diyemiyorum yine de...
Ne messi ne ronaldo,
İlla ronaldinho illa ronaldinho!
![]()
Adamların beş golü var hepside messinin inanılmaz..
Herşey yetenek değil ki en yetenekli olmasına tağmen fizik var çok uzun süre. üst seviye istikrar var zeka var..
Bu arada bence dünya futbolunda gelmiş geçmiş en iyi oyuncu olarakda messiden sonra gelen adam ronaldodur.Bu kadar basit.
Bi di maria tarzı tamamlayıcı star yok malesef takımda. Zor görüyorum bu dünya kupasını
O senin görüşün saygı duyarım renktaş ama kendisine sadece 6 pas canavarı demek haksızlık olur..Şut kalitesi, frikikler , zamanında yaptığı olağanüstü çalımlar, hızı , istikrarı,fiziksel gelişimi falan yabana atılacak cinsten değil.O oklava yutmuş 6 pas canavarı twitter oylamaları dışında ilk 5 yapamaz sayın renkdaşım, nazario maradona falan onu havada yer.
katılmıyorum futbol endüstrisinin olanakları ile teknolojisi ile antremanları ile goy goyu ile şişirdiği modern topçulardan sadece messiyi yetenek olarak eski efsane topçuların yanına koyarımAdamların beş golü var hepside messinin inanılmaz..
Bana sanki bu arjantin 2022'den daha iyi başladı gibi geldi. 2022'de ite kaka gittiler bi yerden sonra messi sırtladı götürdüYalnız şaka bir yana bu maç biraz gösterdi, öyle 2. peri masalı falan hayli zor Messi ve Arjantin için... Ciddi takımlar hem savunmada 10 kişi oynayan Arjantin defansını dağıtır gibi, hem de yani itiş kakış sertlik mertlik derken oynatmazlar gibi Messi'yi... Zorlandı bugün baya... Çok basit pas hatası falan yaptı...
Ama işte yine çıktı 2 tane attı... Öyle de bir adam... İmkansız da diyemiyorum yine de...
Bana sanki bu arjantin 2022'den daha iyi başladı gibi geldi. 2022'de ite kaka gittiler bi yerden sonra messi sırtladı götürdü
valla son zamanlarıydı heis o , ilk başlardaki halindeki bilek bence ronny'de bile yoktur bacaklar o kadar hızlıydıki zaten herif çaprazları kopardı döndüre döndüreRonaldonun pehlivan gibi vücudu vardı esnemiyordu iskender evet o da iyiydi ama bu ronaldinho denen herif yılan gibi oynuyordu
Barcelona döneminin prime sezonlarında 3 adımda yarı sahayı geçer, yardırırdı uzar giderdi dişlek reis
Süper tespit, bundan 40 sene önce o çamurlu sahalarda, tek tip ayakkabılar, teknoloji değmemiş toplar formalar, sağlık imkânları, mentörler, faul kuralları vs döneminde Ronaldo ağlardı, Messi ise futbolcu bile olamazdı! Ama Maradonayı son 20 seneye yapay zekâyla koysan bu şartlarda 30 una gelmeden dünya kupaları, Ş.ligi şampiyonlukları olurdu, ayrıca endüstriyel futbol Maradonaya kokainin fotoğrafını bile göstermezdi!!katılmıyorum futbol endüstrisinin olanakları ile teknolojisi ile antremanları ile goy goyu ile şişirdiği modern topçulardan sadece messiyi yetenek olarak eski efsane topçuların yanına koyarım
ronaldo denen bebe maradona dönemi yaşasaydı bir bok yiyemezdi maradonanın maruz kaldıklarına kalsaydı ağlardı futbolu bırakırdı.
yok istikrarlıymış da yok her yıl domine ediyormuş da tamamen full futbol endüstrisi sayesinde inanılmaz destek sayesinde.
maradona denen adam afaroz edilmiş italyanın gettosuna atılmış bir adam.
ronaldo maradonın çeyreği kadar topçu değil başardıkları onun çeyreği kadar değerli değil
Messi çok koşamasa da oyun kurulumunda büyük yardım ederek ve enerjisini çok akıllı kullanarak fazla yük olmuyor. Hücumu o sırtlayınca geridekiler de rahat ediyor ve defansa yoğunlaşabiliyorEvet ama işte Enzo ve Alvarez falan 11'e monte olmuştu da oturmuştu oyun... Ancak De Paul da 4 sene önceki oyuncu olmadığı için ben sert maçlarda topsuz oyunda iyice düşmüş Messi'yi taşımalarının zor olacağını tahmin ediyorum... Bir de zayıf rakip de olsa 1 tur fazla olacak galiba... Messi'yi taşıyan takım daha çok yıpranacak... Sakatlığı şusu busu...