- 16 Haziran 2010
- 208.708
- 162.386
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım arkadaşları hiç sevmiyor o egoisti ama. Bıktılar adamdanKatılmıyorum. Oz kardesim gibi tanir ve severim kendisini. Mahallede elimizde buyudu..
Bıkmış halleri ;Takım arkadaşları hiç sevmiyor o egoisti ama. Bıktılar adamdan

Kaç defa salladılar buna adminim geçmişte, böyle yapmacık fotolara kanma. Daha geçen hafta joao neves buna salladı.
Penaldo 3 gol daha atarsa messi'ye yetişiyor !!!
11 kişi kadro yapmayı beceremeyen reisin ronaldocu olması o kadar şaşırtmadı ki

2 attı yaPenaldo 3 gol daha atarsa messi'ye yetişiyor !!!
Tablo eskiyse o zaman 1 gol kaldı2 attı ya
Tabi ki Arjantin ile aynı tutmuyorum yani oradaki Messi için gösterilen destek, Portekiz takımındaki Ronaldo'ya olan destek, onun için yapılan fedakarlıktan daha fazla.Kaç defa salladılar buna adminim geçmişte, böyle yapmacık fotolara kanma. Daha geçen hafta joao neves buna salladı.
Güldüm yavPenaldo 3 gol daha atarsa messi'ye yetişiyor !!!
Ülkesinden sevgi ve saygı alıyordur ama bence portekiz takımında hazzetmeyen topçular ve belli ediyorlar. Özellikle bruno fernandes başı çekiyor. Egolu ve bencil adamlar takım arkadaşlarına antipatik gelir genelde zaten.Tabi ki Arjantin ile aynı tutmuyorum yani oradaki Messi için gösterilen destek, Portekiz takımındaki Ronaldo'ya olan destek, onun için yapılan fedakarlıktan daha fazla.
Ama medyada yazılan çizilen hersey abartiliyor biraz yani böyle ikon bir furbolcunun saygı ve sevgi almaması imkansız.
Vallah Bruno Fernandes'e bakıyorum topu hep Ronaldo'ya atıyor, bugün yine asist verdi, gol sevinçlerinde ilk önce o gidiyor coşkuyla yanına. Belki United döneminde bazı ego savaşları yaşanmış olabilir ama şuan Portekiz milli kadrosunda bunu görmüyorum.Ülkesinden sevgi ve saygı alıyordur ama bence portekiz takımında hazzetmeyen topçular ve belli ediyorlar. Özellikle bruno fernandes başı çekiyor. Egolu ve bencil adamlar takım arkadaşlarına antipatik gelir genelde zaten.
Bariz belli ediyor yıllrdır. Daha geçen maç gol pozisyonunda ronaldo topu buna bırakmayınca ellerini açıp niye bırakmıyorsun gibi bir hareketi uzun süre ve abartılı yaptı. Geçen turnuvada da bir olay oldu hatta ronaldo fanları bunu linç etti de olayı hatırlamıyorumVallah Bruno Fernandes'e bakıyorum topu hep Ronaldo'ya atıyor, bugün yine asist verdi, gol sevinçlerinde ilk önce o gidiyor coşkuyla yanına. Belki United döneminde bazı ego savaşları yaşanmış olabilir ama şuan Portekiz milli kadrosunda bunu görmüyorum.