2026 DK K Grubu M:2 | Portekiz 5-0 Özbekistan | MS | 23 Haziran | TRT 1

Takım arkadaşları hiç sevmiyor o egoisti ama. Bıktılar adamdan
Bıkmış halleri ;

1000163577.webp

Kaç defa salladılar buna adminim geçmişte, böyle yapmacık fotolara kanma. Daha geçen hafta joao neves buna salladı.
Tabi ki Arjantin ile aynı tutmuyorum yani oradaki Messi için gösterilen destek, Portekiz takımındaki Ronaldo'ya olan destek, onun için yapılan fedakarlıktan daha fazla.

Ama medyada yazılan çizilen hersey abartiliyor biraz yani böyle ikon bir furbolcunun saygı ve sevgi almaması imkansız.

Tabi ki Arjantin ile aynı tutmuyorum yani oradaki Messi için gösterilen destek, Portekiz takımındaki Ronaldo'ya olan destek, onun için yapılan fedakarlıktan daha fazla.

Ama medyada yazılan çizilen hersey abartiliyor biraz yani böyle ikon bir furbolcunun saygı ve sevgi almaması imkansız.
Ülkesinden sevgi ve saygı alıyordur ama bence portekiz takımında hazzetmeyen topçular ve belli ediyorlar. Özellikle bruno fernandes başı çekiyor. Egolu ve bencil adamlar takım arkadaşlarına antipatik gelir genelde zaten.

Ülkesinden sevgi ve saygı alıyordur ama bence portekiz takımında hazzetmeyen topçular ve belli ediyorlar. Özellikle bruno fernandes başı çekiyor. Egolu ve bencil adamlar takım arkadaşlarına antipatik gelir genelde zaten.
Vallah Bruno Fernandes'e bakıyorum topu hep Ronaldo'ya atıyor, bugün yine asist verdi, gol sevinçlerinde ilk önce o gidiyor coşkuyla yanına. Belki United döneminde bazı ego savaşları yaşanmış olabilir ama şuan Portekiz milli kadrosunda bunu görmüyorum.

Vallah Bruno Fernandes'e bakıyorum topu hep Ronaldo'ya atıyor, bugün yine asist verdi, gol sevinçlerinde ilk önce o gidiyor coşkuyla yanına. Belki United döneminde bazı ego savaşları yaşanmış olabilir ama şuan Portekiz milli kadrosunda bunu görmüyorum.
Bariz belli ediyor yıllrdır. Daha geçen maç gol pozisyonunda ronaldo topu buna bırakmayınca ellerini açıp niye bırakmıyorsun gibi bir hareketi uzun süre ve abartılı yaptı. Geçen turnuvada da bir olay oldu hatta ronaldo fanları bunu linç etti de olayı hatırlamıyorum

Ronaldo karsisindaki ekibin bas ceken delikanlisi Joao Neves ki kendisi B.Fernandes, Vitinha ve N.Gomes ile birlikte takimin en muhim 4 oyuncusundan 1i
B.Fernandes ise daha sinsi sinsi alttan yurutuyor tepkiyi gibi geliyor
Ekibin geri kalani gariban yahut gamsiz kimselerden olusmakta
Joao Cancelo ne ayak tam cozemedim

I'm back demesi bile nasıl bir psikoloji içinde oldugunhu gosteriyor

Geri
Üst Alt