- 16 Haziran 2010
- 202.693
- 154.419
- 6.838
Maçı Mohammad yönetecekmaçı amerikalı hakem jasen coly yönetecekmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçı Mohammad yönetecekmaçı amerikalı hakem jasen coly yönetecekmiş.
Oynanan futboldan bahsediyorum ben kanka, katakullilerden degil. Futbol olarak gayet zevkli bence su ana kadar.Tarihin en iyi kupası diyen vardı. Gsc şaşırtmıyor. Futbol bitti beyler istediklerine final oynatacaklari bir eğlence oldu. Sizde Messi alıyor sanıyorsunuz kupayı
Rakibimiz derken? Sen de Ispanyol musun, renktas?Bakalım çeyrek finaldeki rakibimiz hangisi olacak?
Abd çok dinamik futbol oynuyor ama henüz üst düzey bir rakiplede karşılaşmadılar..
Belçika'da eski gücünün çok altında. Her 2 takımıda kolayca geçebilecek seviyede İspanya..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla 4-5 maç ve 4-5 takım dışında hep Avrupa şampiyonu olan yunanistanın kapanma taktiği uyguladı takımlar abi. Uzaktan gol vs desen çok az. Bana tuzsuz fıstık tadı verdiOynanan futboldan bahsediyorum ben kanka, katakullilerden degil. Futbol olarak gayet zevkli bence su ana kadar.
Takim coklugundan dolayi grup maclari cok zevkli degildi ama son 32'den itibaren guzel oldu bence.Valla 4-5 maç ve 4-5 takım dışında hep Avrupa şampiyonu olan yunanistanın kapanma taktiği uyguladı takımlar abi. Uzaktan gol vs desen çok az. Bana tuzsuz fıstık tadı verdi
fevkaledenin fevkinde bir kupa bekliyordum hüsrana uğradım :STakim coklugundan dolayi grup maclari cok zevkli degildi ama son 32'den itibaren guzel oldu bence.
Evet mexico 86'dan beri..Rakibimiz derken? Sen de Ispanyol musun, renktas?
ABD XI: Freese, Freeman, Richards, Ream, Robinson, Adams, Tillman, McKennie, Dest, Pulisic, Balogun.
Belçika XI: Courtois, Castagne, Ngoy, Mechele, De Cuyper, Onana, Raskin, Tielemans, Trossard, Lukebakio, De Ketelaere.