2026 DK Son 16 | ABD 1-4 Belçika | MS | 7 Temmuz | TRT 1

Bay bay diyoruz bay baaaaay , bay baaaaaay

Özeti izledim.

Bu Trossard manyak topcu. Biz almiyorsak Türkiye'den kimse almamali.

İkinci yarı başlarında uyumuş kalmıştım ama bir an gözümü açtım, kalecinin hatasıyla 3-1 olan golü gördüm tam o anda canlı canlı... içimin yağları eridi... Sonra Lukaku da girip son dakika hançeri biraz daha çevirmiş afferin...

Ben tüm gece yarısı maçlarını sabah uyandığımda tv plus’tan geri sarıp skoru bilmeden izliyorum. 3 dk’lık su molası, devre arası, veya maç içindeki sakatlık duraklamalarında ileri sarıyorum ve çok daha zevkli oluyor. Tabii spoiler yememek için telefonu asla elime almıyorum:)

Maçın tüm şeklini balogun kararı belirlemiş. Belçika çok daha hırslı iken, abd ise son derece silikti, sanki psikolojik olarak bu kararın mahcubiyeti vardı gibi.
Turnuva genelinde izlediğimiz abd’nin belçikaya kök söktürmesi gerekirdi ama maç belçika için antreman havasında geçmiş. Trump abdyi kollayayım derken tüm motivasyonunu yok ederek elenmelerine yol açtı..

Domuzcuk uyuma ülkeni savun lale. Git kele ağla kel senin işini çözer, Belçika kim kıç kadar ülke sana gücü yetmez. Hükmen galip sayılması lazım abedenin.

Kim koyarsa koysun, coni lere koyandan Allah razı olsun..

Yalnız temkinli olmakta fayda var. Trump denen maganda, İTfantino denen dallamaya telefon açıp maçı tekrar ettirebilir..

Trump denen maganda ve dünyadaki pervaneleri etik değer, ahlak, haysiyet diye bir şey bırakmadılar..

Topluca değil, bittiğinizi görerek yavaş yavaş bitin inşallah..

Geri
Üst Alt