2026 DK Son 16 | Arjantin 3-2 Mısır | MS | 7 Temmuz | TRT 1

Tekme geçirip kırmızı görmeme
Her sıkıştığında penaltı alma
Kek fikstürlerle otobandan ilerleme
Geri dönüşle son dk maç çevirme
Namussuz topçularla bezenmiş 1 kadro

Bu özelliklere sahip sadece 2 takım war dünyada. Biri fb biri de bu itler

Mısırlı futbolcu Zico: "Tebrikler Arjantin. Dünya Kupası zaten ayarlanmış. O yüzden hakeme veya başka bir faktörlere hiç ihtiyaçları yoktu. Hakem adaletsiz. Allah bana yeter, O ne güzel vekildir. Bütün bir milletin emeğini boşa harcıyorlar. Kupa Arjantin'e veriliyor."

1783449311197.webp

Arjantin maçı döndüremeseydi konudan böyle sıvışırdık :

Arjantin teknik direktörü Lionel Scaloni maç sonrası röportaj yapılıyordu, ama ağlamaya başladı ve ayrıldı:

"Üzgünüm, şu anda konuşamıyorum, çok duygusalım."

1783449330823.webp

Mısırlı futbolcu Zico: "Tebrikler Arjantin. Dünya Kupası zaten ayarlanmış. O yüzden hakeme veya başka bir faktörlere hiç ihtiyaçları yoktu. Hakem adaletsiz. Allah bana yeter, O ne güzel vekildir. Bütün bir milletin emeğini boşa harcıyorlar. Kupa Arjantin'e veriliyor."

Ekli dosyayı görüntüle 327845
Messiyle aynı ortamda bulunmuşsun şükret ulaa!

Ekli dosyayı görüntüle 327845
Kes lan Allah'ı ne karıştırıyon akp millet vekili gibi

Hala maç esnasında yazdığım konuya takıldım ben, abi gerçekten insan vücudu çok çok enteresan, ne bileyim o hormonlar adrenalin vs.

Messi 39 yaşında ve eyvah eleniyoruz endişesiyle (2. golü yedikten sonra) sanki öyle bi "ananı avradını" biçiminde adrenalin salgıladı ki vücudu, abi herif 15 dakikalığına 30 yaşındaki Messi'ye döndü, o süratlenme, o top taşımalar vs vs.

Maç bittiğinde ağlamaya başlaması da bunun göstergesi zaten.

Çok tuhaf.

Ceza sahasında bostan korkuluğu gibi dikilip “her topu bana verin en çok ben atacam” kafasında bir santraforu olmasaydı eğer portekizin, grupta lider olacak ve şu yolu takip edecekti:

Son 32 gana, son 16 isviçre, çeyrek arjantin

;)

O yüzden komplo teorilerini bırakalım ve gerçek yeteneklerin sahalardaki resitallerinden keyif alalım lütfen. Lig başlayınca hepimizin türlü rezilliklerle cinleri tepesine çıkacak zaten.

Hakemlik bir şey yok Ozellikle 2 - 0'dan sonra hiç yok.
Rakip de çatır çatır sert oynadı. Öyle sindirme filan olmadı. Hatta attıkları ilk golden önce hakem faul uydurdu. Yoksa aynı Salah pozisyonu gibi önleri açıktı.

Geri
Üst Alt