Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.314
- 43.066
- 3.748
Dk 80e kadar cafer
80den sonra cafer
80den sonra cafer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaw arjanlar baya kötü kupayı zaten alamazlar
Maçın hakemine bir daha görev verilmeyecekmiş. FIFA bile çok abarttın Arjantin i kollamayi, açığa çıktık diye ceza vermiş. İsviçre olmazsa İngiltere o da olmazsa Fransa bunların işini bitirecek. Bitti artık Ürdün, Cezayir, Yeşil Burun, mısır fikstürü.
2. golde mısıra verilen faul mü yani.
Adamın suratına drekt el ile darbe var ağzımı kapattın diye kırmızı yediğin turnuvada atağa giden bir futbolcunun ağzına el ile direkt faullü müdahale kırmızı karttır.
İkili mücadele değil bu.
Sonra salahın faul uydurulup durdurulan atağı.
Ek olarak sarı diye de geçiştirilecek konu bulunmuyor. Sen maçın başında sarılık pozisyonu vermiyorsun sonra da sarı hatalı nolmuş maça etki etmiyor ki. Ediyor işte cebinde kartı ile gezen bir stoper, bek oyuncusu tedirgin olur hata bile yapabilir.
Hocası belki çıkaracak oyun sistemi değişecekti
Yaw arjanlar baya kötü kupayı zaten alamazlar
klasik Türk futbol seyircisi işte sevmediği takımın adamın her galibiyetine bok atar kendini rahatlatmak için. Dünkü kritik kararların hepsi doğru mesela ama 2 tane sarı kart verilmedi diye ortalığı ayağa kaldırırlar onun dışında fükstür şikesi falan çok tanıdık gelior
dogrudur komserim hatırlamıyom bi 20 dk falan uyuyakalmışım maçın bi kısmındaDun hakemin tek hatasi misirin kontrasini kesmekti
kütük neresidogrudur komserim hatırlamıyom bi 20 dk falan uyuyakalmışım maçın bi kısmında![]()
bartınkütük neresi
ulan bunun nesine wow attın @Aybars Aybartın
bartın neresi aulan bunun nesine wow attın @Aybars Ay
dayı videoyu izledim diyorsun ama arkan dönük izlemişsin anlaşılan."2. golde mısıra verilen faul" kısmını anlamadım...
Suratına darbe ne? yön değiştiren adama reaksiyon verirken açılan kolun yüze gelmesi... Kırmızı istiyormuş bir de... Hadi oradan...
Bak Salah'ın faul diye kesilen atağı konusunda belki haklı olabilirsin, o yoktu videoda, ben de o pozisyondan şüphelendim izkerken ama maçta da tekrarını göremedim ya da vermediler, varsa at yakın planı ama görelim önce... pilottan görüntüyle spekülasyon yaparak olmaz... Ama sen şimdi "yayıncı da işin içinde, göstermedi, ondan yakından videosu yok" falan dersin... her şey komplo teorisi çünkü... ben de kesin FIFA'nın emriyle yazıyorum burada...
Savunduğunuz şey "FIFA maçları Messi için ayarlamış, hakem katletti"den kritik kararların doğruluğu ortaya çıkıp "maçın başında sarı görse belki tedirgin oynardı, belki hocası çıkarırdı" bilmemne detaylarına geldiyse zaten kavganızı kaybettiniz, geçmiş olsun... Diyorum zaten Mısır'a da verilmeyen kart da bulurum ben çok ararsam... Vardı çünkü gece videosu...
FB'lilerin yaptığını yapmayın diyorum, daha beter ve daha bodozlama şizofren FB'li kafasıyla yazıyorsun... Dünya Kupası puanla falan kazanılsa Arjantin total puanda X ülkenin gerisinde ama Arjantin 3 kere olurken X ülke şampiyon olamıyor falan diyeceksiniz, az kaldı... Bir de "bir yapı var" di mi arkadaşım... Hadi işinize...