2026 DK Son 16 | Brezilya 1-2 Norveç | MS | 5 Temmuz | TRT 1

Sorloth yerinde biri olsa cok daha iyi takim olacak Norvec. Hem Haaland hem Sorloth’u tasiyamiyo takim. Sag onde zayif kaliyo Sorloth ve savunma yardiminda yok.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Norveç bu basit geçiş vermeleri ile ateşle oynuyor. Wolfe harika karşıladı.

biz yıllarca dünya kupalarını sırf brezilya izlemek için beklerdik

yazıklar olsun

bitmiş brezilya futbolu

Brezilya yok belki ama Fransa var. Yemin ediyorum Fransız milli takımından aldığım keyfi başka hiçbir takımdan almıyorum. 11 çıkar desek 2 tane 11 çıkaracak kadro var adamlarda.

Sorloth yerinde biri olsa cok daha iyi takim olacak Norvec. Hem Haaland hem Sorloth’u tasiyamiyo takim. Sag onde zayif kaliyo Sorloth ve savunma yardiminda yok.

şelderup denenebilir niye denemiyo acaba

Casamiro ya sallayayım da gol atsın...

Brezilya yok belki ama Fransa var. Yemin ediyorum Fransız milli takımından aldığım keyfi başka hiçbir takımdan almıyorum. 11 çıkar desek 2 tane 11 çıkaracak kadro var adamlarda.

onlar da makine gibi ya ben keyif almıyorum

brezilya sanat icra ederdi sahada kazansa da kaybetse de mest olurduk

hollanda da öyleydi onlar da bitti

aursnes varken hatta benficada da sık sık kanat oynuyorken sırf sörlotha da yer olsun diye gidip onu sağ kenarda oynatan adam düz maldır bu arada.Şu maç aursnes sağda olsa büyük ihtimalle norveş atmıştı çoktan , sende zaten haaland var amacın ona servis yapmak olmalı

Bu Rayan'i falan top toplayici olarak ancak alirsin gercek brezilyaya .. Bu takim kimlere kaldi topu soluna cekip orta aramak disinda bir bk yapamiyor herif

Schelderupp'u deneseler, Oscar Bobb ya da..

Geri
Üst Alt