2026 DK Son 16 | Paraguay 0-1 Fransa | MS | 5 Temmuz | TRT 1

Neyse bosverelim arjantini boyle oynarlarsa kolombiya dumduz eder zaten şu paraguay elensin hadi tiksinç bi takim

Onu Fenerliler ve Beşiktaşlılar hariç kimse demiyor

Ama Arjantin konusu çok net, kör değilseniz tabi.
yoo trabzon da diyor her takım açıklama yapıyor bu konuda

verilmeyen birkaç sarı kart dışında öyle bir şey yok

yıllar boyu messi milli takımda başarısız goygoyu yapıldı edildi dalga geçildi, bu lafları çatır çatır monte edince hakemlerle dünya kupası aldı arjantin kollanıyor geyiği başladı

hazmedebilmek önemli

yeşilburun maçını izledim messiye çalınan faullerin 2-3 misli yeşilburun lehine verilmedi

bu turnuvada başka denk gelmedim ama bir önceki kupada tiksindim arjantin maçlarından
Siz taraflı izlediğiniz için o maçı öyle geliyor, arjantini desteklesen tam tersini düşünürsün. Mesela bana göre hırvat portekiz maçında da portekiz acayip kollandı

yıllar boyu messi milli takımda başarısız goygoyu yapıldı edildi dalga geçildi, bu lafları çatır çatır monte edince hakemlerle dünya kupası aldı arjantin kollanıyor geyiği başladı

hazmedebilmek önemli

messi kupayı almasa da bence dünyanın gelmiş geçmiş en büyüğü

hatta 2011de o tartışma kapandı

ama 2022nin en azından finale kadar olan kısmını arjantine peşkeş çektikleri çok netti

hele meşhur hollanda maçı

yeşilburun maçını izledim messiye çalınan faullerin 2-3 misli yeşilburun lehine verilmedi

bu turnuvada başka denk gelmedim ama bir önceki kupada tiksindim arjantin maçlarından
katılıyorum birkaç faulleri verilmedi adamların

ama hırvatistanın sayılmayan golü gibi bi kepazelik arjantinin başına gelse dünya yerinden oynardı

hazmedebilmek önemli
Yav daha adam ilk maçtan kırmızı görmedi nasıl bir kac sarı diyebiliyorsun? O kırmızıyı görse hem o maçı hemde sonraki maç nasıl olacaktı söyleyen yok?

Konu Messi iyi kötü oyuncu değilki, adam süper star zaten, burada kim daha büyük fanboylugu yapacak kadar ergen değiliz artık bazı şeyleri objektif değerlendirmek lazım.

katılıyorum birkaç faulleri verilmedi adamların

ama hırvatistanın sayılmayan golü gibi bi kepazelik arjantinin başına gelse dünya yerinden oynardı

Bildiğin penaldoyu kurtardılar. Ulan hayatımda böyle bir gülünç karar görmedim. Hangi açıdan bakarsam bakayım temas göremiyorum çip mip bir şey uydurup adamın golünü yediler.

Siz taraflı izlediğiniz için o maçı öyle geliyor, arjantini desteklesen tam tersini düşünürsün. Mesela bana göre hırvat portekiz maçında da portekiz acayip kollandı

portekiz de kullanmıştır maçı izlemedim de

benim ronaldo messi polemiğinde yerim yok ya düşüncen oysa

benim için 1de messi 2de messi 3de messi

hiç dk almasaydı da bu böyleydi

ama 2022de itelenerek finale geldikleri bariz

yeşilburun maçı da öyle ince ince

10 dakika ne oldu

messi kupayı almasa da bence dünyanın gelmiş geçmiş en büyüğü

hatta 2011de o tartışma kapandı

ama 2022nin en azından finale kadar olan kısmını arjantine peşkeş çektikleri çok netti

hele meşhur hollanda maçı
ne vardı o maçta hatırlamıyorum

sana demiyorum zaten biliyorum seni

2014 WC finalinde şu pozisyon ilk yarıda oldu mesela adalet temsilcisi r*naldocular arjantinin hakkının yendiğini söyledi mi yoksa messiye loser falan deyip dalga mı geçtiler. o yüzden yok kupa kazandırıldı falan bunlar zırva

Messi'nin de Arjantin'in de kollandığı falan yok... Messi'ye çalınan frikiklerin hepsi yüzde yüz çok net doğru kararlardı... Son dakika Yeşil Burun'a çalınmayan frikik de faul değildi. Arjantinli oyuncu ayağını soktu hemen geri çekti, rakip ona takılmış gibi yaparak attı kendini...

Messiden de Ronaldodan da en kısa sürede kurtuluruz umarım şu major turnuvalarda. Hakemler onlar için kaç takımın hakkını yiyor.

ne vardı o maçta hatırlamıyorum

2014 WC finalinde şu pozisyon ilk yarıda oldu mesela adalet temsilcisi r*naldocular arjantinin hakkının yendiğini söyledi mi yoksa messiye loser falan deyip dalga mı geçtiler

beni ilgilendirmiyor kral bu

ben bu tartışmada yokum dedim ya

hatta arjantin bana portekizden daha sempatik gelir

ama 2022de iğrendirdiler

Alakası yok. 2022'de de yeşil burun maçında da kollama falan yoktu. Sosyal medya çıktığından beridir başarıyı çamurlama algısı üretme bir spor haline geldi malesef. Bu algıların aynısı gs'ye de yapılıyor ve kapılanlar oluyor malesef

Geri
Üst Alt