2026 DK Son 16 | Portekiz 0-1 İspanya | MS | 6 Temmuz | TRT 1

1000164695.webp

𝗣𝗼𝗿𝘁𝘂𝗴𝗮𝗹 𝗫𝗜: Costa; Cancelo, Dias, Veiga, Mendes; Vitinha, Joao Neves; Neto, Fernandes, Joao Felix; Ronaldo.

𝗦𝗽𝗮𝗶𝗻 𝗫𝗜: Unai Simon; Porro, Cubarsi, Laporte, Cucurella; Rodri, Pedri; Yamal, Dani Olmo, Baena; Oyarzabal.

Messi haftada 1 maç yaparken 48 yaşındaki ronaldo 3 günde bir maça çıkıyor. Bu nasıl fair play? Bu nasıl adil oyun?

Ronaldo'nun kariyer maçı İspanya'ya karşıydı 3-3'lük maç. Oyun içi yine bir halt yapamaz ama yakalarsa bir adet tıklatacak gibi.

Şeyi çok merak ediyorum, Ronaldo falan böyle büyük oyuncular acaba eskisi gibi olmadıklarının farkındalar mıdır yoksa "41 yaşındayım ve dünyanın en iyi golcüsüyüm" diyor mudur

sahip oldukları ego buna müsaade etmiyor diye düşünüyorum

Şeyi çok merak ediyorum, Ronaldo falan böyle büyük oyuncular acaba eskisi gibi olmadıklarının farkındalar mıdır yoksa "41 yaşındayım ve dünyanın en iyi golcüsüyüm" diyor mudur

Hepsi söylüyor eskisi kadar iyi olmadıklarını ama egolar gene tavan.

Hepsi söylüyor eskisi kadar iyi olmadıklarını ama egolar gene tavan.

bence orada kendileri için yine de şöyle diyorlardır, eskisi kadar çevik olmayabilirim ama çok tecrübeliyim ve az hareketle hala çok iş yapıyorum vs.

Ronaldo'ya sorsan aktif en iyi 9 numara olduğuna inanıyordur

HEYCUN veren bir eslesme ne be spiker

Haydi İspanya güldür yüzümüzü..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bırak artık kendini de bizi de rezil ediyorsun be adam. Cristiano jr evlenip çocuğa karışacak sen hala top peşinde koşuyorsun

Geri
Üst Alt