2026 DK Son 16 | Portekiz 0-1 İspanya | MS | 6 Temmuz | TRT 1

Aga Cubarsi o hatayı yapıyor da o hatanın yanında öyle iyi işler yapıyor ki henüz 17-18 yaşında aha diyorsun bu herif 25-26 yaşına geldiğinde dünyanın en iyi stoperi olur

varsa böyle bi genç stoper başka söyleyin

İste yukarda yazdim olay bu zaten dogru potansiyeli bulursan sonuna kadar sabredeceksin .. adamlar bu ayrimi gercekten iyi yapiyor

Bu turnuvada kaleciler duran toplarda çok rahat çıkıyor yan toplara. Niye kimse koşu yolunu perdelemiyor anlamadım

Olmo 10 numara bölgesinde iyi alan kaplayamıyor bence, bişeyler eksik herifte

Ronaldo ne pres yapıyor ne duvar oluyor ne top indiriyor gol noktasına koşu haricinde tamamen yürüyüş modunda. Yakalarsa yine gol atar ama böyle bir oyuncuyu taşımak istemezdim takımda açıkçası, oyun üstünlüğünü almak imkansız böyle bir forvetle.

İste yukarda yazdim olay bu zaten dogru potansiyeli bulursan sonuna kadar sabredeceksin .. adamlar bu ayrimi gercekten iyi yapiyor

tabii tabii orası öyle, bi de şöyle bi avantajları var abi adamlar barcelona. şunu demek istiyorum, bugün biz 25 yaşına geldiğinde dünyanın net en iyi 5 stoperinden biri olur diyeceğimiz bi çocuk bulalım henüz 18 yaşında olsun, eskeza kuş taşa çarptı falan hani başkaları göremedi biz bulduk aldık.

hacı 1 veya maks 2 sene oynatabiliriz, sonra gelirler 25 milyona alırlar bizden, satarız mecburen çünkü oyuncu da gitmek ister.

bugün cubarsi'yi barça'dan alman için minimum 70-80 vermen lazım ki cubarsi de gitmek ister mi meçhul hiç sanmıyorum

yamal önerseymiş yav az olmuş
1783369677125.webp

abi ceza sahasının içinde niye 1 tane bile ispanyol yok

mal mısınız lan

Geri
Üst Alt