2026 DK Son 32 | ABD 2-0 Bosna Hersek | MS | 2 Temmuz | TRT 1

McKennie bana futbol olarak Suat Kaya’yi animsatiyor.

Görmüyor bile. Bu kırmızı olur mu bilmiyorum. Gerçek zamanlı izlediğimizde Balogun adım atıyor ve topa bakıyor, adım attığı yerde Bosnalı oyuncunun ayak bileği var. Zorlama bir kırmızı VAR’dan.

Bence bu tip pozisyonlara kirmizi cikmamasi lazim ancak neden cikardiklarini da anliyorum. Daha sonra millet topa bakarak milletin ayagina basip sonra istem disi diyecek.

Bence bu tip pozisyonlara kirmizi cikmamasi lazim ancak neden cikardiklarini da anliyorum. Daha sonra millet topa bakarak milletin ayagina basip sonra istem disi diyecek.
Seeefsiz topcu cok renktas. Ramos'un CL finalinde Salah'in kolunu cikardigi pozisyonu hatirla mesela. Isteye bile sakatladi herifi sari bile gormedi. Niye? Kaza süsü verdi.

Seeefsiz topcu cok renktas. Ramos'un CL finalinde Salah'in kolunu cikardigi pozisyonu hatirla mesela. Isteye bile sakatladi herifi sari bile gormedi. Niye? Kaza süsü verdi.
Bu arada benzer bir pozisyonda bizim Juventus ile oynadimiz macta da rakip kirmizi gormustu. Juventus taraftarlari da istem disi demisti. Simdi o aklima geldi.

Geri
Üst Alt