- 16 Haziran 2010
- 208.709
- 162.392
- 6.838
Hollanda fas macinin konusu yokmu
2026 FIFA Dünya Kupası Son 32 Turu
Hollanda - Fas
Estadio BBVA, Monterrey
30 Haziran 2026 Salı
04:00
- Alper Altun
- hollanda - fas
- Cevaplar: 100
- Forum: Maç Merkezi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda fas macinin konusu yokmu
Tarihi geri dönüşün içine 10 saniyede etti kazma herif. Bu kazmaya en son penaltıyı attırmayan nagelsmanın da nasıl bir salak olduğu kanıtlandıTah gibi bir kazma stopere telafisiz penaltı attırmak ben elenmek istiyorum demektir.
Almanya çok kötü oynuyor yoksa bu paraguay köy takımı. Fransa bunları darmadağın ederParaguay Peru masalına devam ediyor
Penaltı atışlarında hepsi Aİ gibi duruyordu milli ruh'u geçtim adamlarda duygu muygu kalmamış.Turnuvada ismi olup cismi olmayan en baş takım Almanlardı. Paraguay futbol katili yazılıyor da Almanya da kabız olmuş. Ruh desen yok. Nagelsmann'ın her attıkları gole şampanya patlatacak kadar sevinmesi zaten belli ediyordu.
İstek vardı da çok kötü maç çıkardı yav.sanenin asistleri yenmeseydi almanya alırdı kupayı
Hala oyuncuların içinden geçmeye çalışıyor, top sürüşü oyun tarzı olise kalan özellikleri Ahmet kutucuİstek vardı da çok kötü maç çıkardı yav.
0/7 top sürme
1/9 ikili mücadele
0/8 orta
Sanayi çok yalnız bıraktılar meça da aklına yetişemedi. Zaten ikili ya da üçlü sıkıştırma yaptılar eleman bit şey yapamadıİstek vardı da çok kötü maç çıkardı yav.
0/7 top sürme
1/9 ikili mücadele
0/8 orta
Bence sebep şıvanştayger gibi ortasahaları yok geriden oyunu kurup kusuru kapatan. Helva gibi ortasahası var AlmanyanınAlmanya biraz bam-güm top oynuyor eskisi gibi sistem oyunu yapmıyor ya da yapamıyor. Bireysel olarak müthiş oyuncuları var, en büyük eksiklikleri forvet, Havertz daha çok 10'no tarzı bir adam ve Neuer artık bıraksın yav.
Fildişi ve İspanya da elenirse iyi olur, Singo erken döner, İspanya'dan da belki Fabian Ruiz falan çökerizSon 32 akiyor masallah.
Dun Jakobs, bugun Sane..
Gidin dinlenin aslanlar, sonra isimiz var.

Jakobs elenmedi kiSon 32 akiyor masallah.
Dun Jakobs, bugun Sane..
Gidin dinlenin aslanlar, sonra isimiz var.