2026 DK Son 32 | Almanya (3) 1-1 (4) Paraguay | MS | 29 Haziran | TRT 1

Hollanda fas macinin konusu yokmu

Iyi oldu, bize gülüyorlardi. Berbat oynamamiza ragmen almanlardan 10 kat iyi oynadik

Turnuvada ismi olup cismi olmayan en baş takım Almanlardı. Paraguay futbol katili yazılıyor da Almanya da kabız olmuş. Ruh desen yok. Nagelsmann'ın her attıkları gole şampanya patlatacak kadar sevinmesi zaten belli ediyordu.

Döşamp mali da anca 1-0la gecer bunlari

Turnuvada ismi olup cismi olmayan en baş takım Almanlardı. Paraguay futbol katili yazılıyor da Almanya da kabız olmuş. Ruh desen yok. Nagelsmann'ın her attıkları gole şampanya patlatacak kadar sevinmesi zaten belli ediyordu.
Penaltı atışlarında hepsi Aİ gibi duruyordu milli ruh'u geçtim adamlarda duygu muygu kalmamış.

Takımın başında etkisiz/pasif bir overrated, takımda ise sapan oyuncularla elenmesi benim açımdan sürpriz olmadı. Paraguay’a bayıldım.

After viev nambır ten dısışın mont Paraguay Red kart demeseydi Ivan barton bu almiron minimum 2 sıkardı bize. Çok doğru oynadı Paraguay

Almanya biraz bam-güm top oynuyor eskisi gibi sistem oyunu yapmıyor ya da yapamıyor. Bireysel olarak müthiş oyuncuları var, en büyük eksiklikleri forvet, Havertz daha çok 10'no tarzı bir adam ve Neuer artık bıraksın yav.

Iyi oldu Sane gitsin dinlensin.
Darisi digerlerinin basina.

Edit: Jacobs daha oynamadi.

Son düzenleme:
Almanya biraz bam-güm top oynuyor eskisi gibi sistem oyunu yapmıyor ya da yapamıyor. Bireysel olarak müthiş oyuncuları var, en büyük eksiklikleri forvet, Havertz daha çok 10'no tarzı bir adam ve Neuer artık bıraksın yav.
Bence sebep şıvanştayger gibi ortasahaları yok geriden oyunu kurup kusuru kapatan. Helva gibi ortasahası var Almanyanın

Geri
Üst Alt