- 16 Haziran 2010
- 202.159
- 154.035
- 6.838
2026 FIFA Dünya Kupası Son 32 Turu
Brezilya - Japonya
NRG Stadium, Houston
29 Haziran 2026 Pazartesi
20:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu maç neden gece 4de değilde hollanda fas maçı gece 4de
Madem ülkenin yerel saatine göre ayrlanıyor almanya ile benzer saat dilimindeyiz almanya praguay maçı neden 23de? Biz neden sabahın köründe paraguay ile maç oynadık?
Amerikanin grubunda oldugumuz icin oranin prime time saatlerinde yapildi bizim maclar galiba.Bu maç neden gece 4de değilde hollanda fas maçı gece 4de
Madem ülkenin yerel saatine göre ayrlanıyor almanya ile benzer saat dilimindeyiz almanya praguay maçı neden 23de? Biz neden sabahın köründe paraguay ile maç oynadık?
Trtnin youtube yayini falan yok mu ya ya da websitesinde canli yayin sekmesi falan?11794 uydu frekansinda da yayın yok. Çogu kiside var bu sorun . SD yayin açik ama çamurVar mı çözümü?
Vardir da ben tvden izlemek isterdim. Tv'imde internet yokTrtnin youtube yayini falan yok mu ya ya da websitesinde canli yayin sekmesi falan?
Laptop var mi? Hdmi ile bagla tvyeVardir da ben tvden izlemek isterdim. Tv'imde internet yok![]()