Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.874
- 10.550
- 1.088
Messi yürüyünce birşey yok
Messi zaten hakemler benim yerime koşuyor benim koşmama gerek yok diyor. Haaland'ın böyle bir lüksü yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi yürüyünce birşey yok
Artik her kimse kafası çalışan hemen ortaya keserdi topu maç bitiyor. Adamdaki rahatlık beni delirttiDoue değil mi?
ne yapsın ki - kanatları rezaletti Norveçin . ne düzgün orta , ne doğru zamanda pas vs.
attığı golde bile rezalet bitirdi - o kadar soğuktu maçta herif.
Taca attı kamil

Messi zaten hakemler benim yerime koşuyor benim koşmama gerek yok diyor. Haaland'ın böyle bir lüksü yok.
scheldurp'un aptallığı birazTaca attı kamil![]()
Ronaldocular = fb taraftarı. Yapı varMessi zaten hakemler benim yerime koşuyor benim koşmama gerek yok diyor. Haaland'ın böyle bir lüksü yok.
Ronaldocular = fb taraftarı. Yapı var
O zaman diğer ihtimaller real madrid taraftarısın ya da brezilya'yı fransayı falan destekliyorsun. Goat'a futboldan anlayan hiç bir insan hayranlık duymuyor olamaz.Ronaldocu değilim ne alaka o da gariban takıma şov yapıp i am back diye zırvalıyor ertesi hafta dişli takıma karşı olunca kaybolup hakemin gözünün içine bakıyor.
Bu konuda sunderland takip edilmeli yav heriflerin tüm kanat bölgesi dikine giden oyuncular oluyor hep.![]()
Amad Diallo - Player profile 25/26
Amad Diallo, 23, from Cote d'Ivoire ➤ Manchester United, since 2020 ➤ Right Winger ➤ Market value: €45.00m ➤ * 11/07/2002 in Abidjan, Cote d'Ivoirewww.transfermarkt.com
UTD atalantadan almış - kiralayarak ederek hem oynattırmış hem Piyasasını da 45 yapmış.
Utd atalantadan almis (hep atalanta alt yapisinda takilmis cocuk) rnagers falan sezonluk kiralar, en son sunderlandde oynamis etmis degerlenmis.Bu konuda sunderland takip edilmeli yav heriflerin tüm kanat bölgesi dikine giden oyuncular oluyor hep.