2026 DK Son 32 | Fransa 3-0 İsveç | MS | 1 Temmuz | TRT 1

Mbappe gol ama abseit

Tüh ya güzel goldü. Varınıza sokayım vallahi. Tezekbahçe böyle golleri atınca veriyorlar hep.

Yok ofsayt
Edit: ulan bu nasıl ofsayt ben mi göremedim

İsveç pek dayanamayacak gibi... Öyle eleme maçında ve iddialı gibi hazırlanamamışlar... Baya grup maçı dandikliğinde oynuyorlar...

Şu su molalarının yuhalanmasına bayılıyorum. Umarım bu saçmalığı liglere getirmezler. Su molasıymış reklam izleteceğiz demiyorlar da.

Normal açıdan ofsayt gibi göründü ekrana verilen tekrarda ofsayt yok gibiydi. Asıl olay ne çabuk çözdüler de oyun devam etti. Fener'e olsa ya da bizim lehimize 1o dakika sürerdi

Yarı otomatik ofsayt pozisyonlarının incelenmesinin bazen uzun sürmesinin nedeni oyuncuların sıkışık olması... Yani çizgiyi çizeceğin 2 kritik oyuncu etrafında bin tane adam varsa 3d görüntüyü veren bazı kameralar iyi açıya sahip olmadığı için sanırım vakit alıyor... Ama Mbappe'nin pozisyonu gibi öyle geniş alanda birbirinden uzak oyuncular oldu mu çok hızlı tespit oluyor... Dünya Kupası'nda bir de topun çipli olması avantajı var... Tam prosedür nasıl yürüyor bilmiyorum ama pas atıldığı anı tespit etmek daha otomatik olduğundan çabuk oluyor sanırım...

Şu su molalarının yuhalanmasına bayılıyorum. Umarım bu saçmalığı liglere getirmezler. Su molasıymış reklam izleteceğiz demiyorlar da.
Uefa EURO 28 de olmayacak falan dedi galiba, gormustum 1 2 tivit.

Tamamen reklam manyakligi ya, ingiltere maci full yagmurluydu, yagmurda su molasi verildi

Fransa baya top oynuyo

1000057874.webp

NELER OLUYOR

Olise mukemmel vurdu direkt
Dembele kabzimanlik ornegi verdi sonrasinda

Geri
Üst Alt