- 16 Haziran 2010
- 208.706
- 162.383
- 6.838
Evet bonservisBonservis?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bonservisBonservis?
Benim istediğim futbolda Kane gibi bir adam takımı ayrı bir seviyeye taşır. Okan Buruk'un Galatasaray'ında değişmezdim. Adam Bayern'de yeri geliyor 6 numara gibi pozisyon alıp oyun kuruyor. Şu an aktif herhangi bir forvetle kıyaslanamaz KaneOsimhenle degisirmiydin
Mac basindan beri kane e merkezden 1 pas atmadilar adam akilli, bellingham ve rashford sacmaladi, maduake ezbere iceri cevirdi hepKane olmasa gruptan cikamazdi bu mallar .. Gordon da 2 asist yapti oyle boyle
Meksika sağlam takıma benziyor hele 1-0 öne geçerse İngiltere sittin sene döndüremezMeksika
Ağam bizimle eğlenirEvet bonservis
İsterim bunun gibi son vuruşcuyu. Ben osimhen gibi yıpratıcı herifleride seviyorum. 3 sene sonra osimhen dönerse isterimSana 3 sene cok buyuk katki verir. Istemez misin?
Ev sahibi avantaji oldugu icin Meksika cok tehlikeli. Ama bu mac Meksika'da degil herhalde. Oyleyse sartlar esit olur. Ama su da var, Meksika istim ustunde, cok moralliler.Meksika sağlam takıma benziyor hele 1-0 öne geçerse İngiltere sittin sene döndüremez
acı var mı acıkeşke ingiltere'de doğsaydım
sen de kendini geliştir artık be olmacı var mı acı
keşke ingiltere'de doğsaydım
Meksikada aztek stadındaEv sahibi avantaji oldugu icin Meksika cok tehlikeli. Ama bu mac Meksika'da degil herhalde. Oyleyse sartlar esit olur. Ama su da var, Meksika istim ustunde, cok moralliler.
O zaman Manchester United forumunda böyle mesaj mi atardin?keşke ingiltere'de doğsaydım