2026 DK Son 32 | İngiltere 2-1 Kongo DC | MS | 1 Temmuz | TRT 1

Kane in pili yetmeyebilir defansa da full donuyor 2dkda bir ileri geri modda.

Bu kupadaki hakem performanslari genel anlamda cok iyi. Su molasi haric yeni kurallar da cok iyi.

Şaka maka turnuvanın en keyifli maçlarından biri oluyor. Önde olmasına rağmen d.kongo hiç geriye çekilmedi. En iyi savunma hücumdur kafasındalar. Çok zevkli maç oluyor..

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İngiltere Kongo'nun içinden geçer yazacaktım giriş yapmaya üşendiğim için yapmamıştım. Bir dediğim de tutsun be arkadaş.

Güzel maç oluyor Kongo ölümüne savunuyor kaleyi

Kane de izin vermedi kaleci(ustune vurdu gene) kafayla bitiremez miydi?

Tuchel montellanin 10 kati linc yer heralde elenirlerse

Kongo akıllı İngiltere topa tam anlamıyla hakim olana kadar kısa bir önde pres yapıyor. Geriden oyun kurma konusunda bir tık sıkıntılı İngiltere, orada ilk topu geri kazanabilirlerse bir iki defa atak sürekliliği yakalıyorlar böylece ve topu birkaç dk oralarda tutuyorlar... Ama İngilizler topa rahat sahip oldu mu dönüyorlar geriye... 1-2 kere o preste geçildiler ve az buçuk riskli hızlı ataklar da yarattı gerçi İngiltere ama atletik de oldukları için bir şekilde dönüp kapattılar... Tabi 90dk sürdürelemeyebilir... Son yarım saat falan komple kapanırlar yememiş olurlarsa muhtemelen...

ya bu gemini reklamlarının allah belasını versin

Barca neden rashfordi almanis biraz belli bu arada, net karar veremiyor topu alinca, durup iceri daliyor kaptiriyor, yakina dusen topun farkinda olmadi 1 2 kere falan

ya bu gemini reklamlarının allah belasını versin

Zaten spiker bağırtısı arasına bir daha spiker bağırtısı temalı reklam koymaları çok yordu cidden... Bu arada turnuvanın ilk günlerinde daha da bağırıyordu sanki, azıcık yumuşatılmış versiyonlara geçtiler kulaklarım beni yanıltmıyorsa... O bile yoruyor...

Zaten spiker bağırtısı arasına bir daha spiker bağırtısı temalı reklam koymaları çok yordu cidden... Bu arada turnuvanın ilk günlerinde daha da bağırıyordu sanki, azıcık yumuşatılmış versiyonlara geçtiler kulaklarım beni yanıltmıyorsa... O bile yoruyor...

Sıla'dan da bıktım Gemini denen yapay zekadan da.

yiiiiiieeeeeaeh
işte bu

yie, yie, yiæ, yiæ, yie, yiæ-

giphy.gif

Bu arada spikerin her karari 5 saniye sonra anlamadi komedi gene. Stadda degil mi herif? Korner diyor hakem kabak gibi aut gosterirken

Pickford el bombasi niteliginde hatalar yapabilir

Geri
Üst Alt