2026 DK Son 32 | Portekiz 2-1 Hırvatistan | MS | 3 Temmuz | TRT 1

Çip varsa eğer neden izletti onu anlamadım. Var hakemi direk ofsayt diyebilirdi

Ondan sonra Portekizliden sekiyor ya hani... O sekmenin bilerek oynama olmadığını teyit etmesi gerekir hakemin, o tarz şeyler yorum sayıldığı için hakemin onayı gerekiyor...

images.webp

Usta çırak maçı çok çekişmeli olacak

Ona baktıysa tamam da sanki hırvat temas etti mi etmedi mi onu izlemeye gitti gibime geldi

Pozisyonu anlattılar, önce dediler ki bak işte çipe göre burada temas var AMA bu temastan sonra da Portekizliden sekiyor, ikisine de baktı yani... Pozisyonu tam yorumlaması için öncesini de bilmesi gerekir diye tam anlattılar muhtemelen...

Ronaldo nefretiniz buyudukce adam turluyor.

Sevgi > Nefret

Lizbonlu bir bayan var..

Bana meshur maria puskeviti getirdi..

Kacak cayin yaninda harika idi..

O yuzden ben Portekizin kazanmasini isterim

😌

IMG_1170.webp

Rizesinden, Kasimpasasina, hatta Portekiz milli takimina kadar bizim icin calisiyor ☺️

Neyse arkadaslar bu guzel canli anlatim icin sizlere tesekkur ediyorum

Benim kucuk bir isim var bir sonraki canli yayimda gorusmek uzre 😌

Şu son dakika Hırvatistan'ın iptal edilen golünü ligde Galatasaray olarak biz yesek inceleme falan olmadan direkt verirlerdi, akşam da hakemleri zaten öyle ofsayt olmazdı saçtan ofsayt mı olurmuş diye cesaretli kararlarından ötürü tebrik ederlerdi :D

C. Ronaldo çok büyük bir sporcu, atlet tabii ki. Şu yaşında bir şeyler yapabiliyor olması bile bunun bir göstergesi zaten. Çok da iyi bir kariyeri oldu. Bir de gerçekten çalışkanlığın, disiplinin bir sporcunun hayatında ne kadar önemli olduğunu herkese gösterdi bu da ayrı bir konu.

Lakin Ronaldo’ya goat demek bence futbolu baside indirgemek. Hatta futboldan keyif almamak demek gibi bir şey. Oyunu gerçekten seversen sahanın her yerinde yapılan şeylerden keyif alırsın. 30 yaşından beri tüm olayı ceza sahasında topla buluşayım ve gol atayım üzerine kurulu bir oyuncu kendisi.

Yani goat dediğini adamın skill videosunu açtığınız zaman videonun yarısından fazlası ceza sahasında kaleye vurduğu toplar.

Halbuki Goat’lık bence böylesine geniş bir alanda çok daha fazlasını gerektiriyor.

Ronaldo için gelmiş geçmiş en iyi skorer denilebilir zira sanırım aktif en çok gol atan oyuncu. Ama bir futbolcu olarak sahada genel olarak yapabildikleri Messi’nin çok gerisinde.

Messi kadar komple bir hücum oyuncusu bugüne kadar gelmedi bundan sonra da gelirse ne ala.

C. Ronaldo çok büyük bir sporcu, atlet tabii ki. Şu yaşında bir şeyler yapabiliyor olması bile bunun bir göstergesi zaten. Çok da iyi bir kariyeri oldu. Bir de gerçekten çalışkanlığın, disiplinin bir sporcunun hayatında ne kadar önemli olduğunu herkese gösterdi bu da ayrı bir konu.

Lakin Ronaldo’ya goat demek bence futbolu baside indirgemek. Hatta futboldan keyif almamak demek gibi bir şey. Oyunu gerçekten seversen sahanın her yerinde yapılan şeylerden keyif alırsın. 30 yaşından beri tüm olayı ceza sahasında topla buluşayım ve gol atayım üzerine kurulu bir oyuncu kendisi.

Yani goat dediğini adamın skill videosunu açtığınız zaman videonun yarısından fazlası ceza sahasında kaleye vurduğu toplar.

Halbuki Goat’lık bence böylesine geniş bir alanda çok daha fazlasını gerektiriyor.

Ronaldo için gelmiş geçmiş en iyi skorer denilebilir zira sanırım aktif en çok gol atan oyuncu. Ama bir futbolcu olarak sahada genel olarak yapabildikleri Messi’nin çok gerisinde.

Messi kadar komple bir hücum oyuncusu bugüne kadar gelmedi bundan sonra da gelirse ne ala.

Hakemlerin Arjantin'i kollamasından dolayı nefret etmiş olsam da Messi yetenek olarak gerçekten eşsiz.

lan

lan bu turnuvada şike yapıyorlar

hem de benim vergilerim ile

Ronaldo umarım ispanyollara da iyi bir ders verir!

Tam kural ne bunla alakali, portekizlinin kafadan da sekiyor cunku? Istemsiz oynadi diye mi hirvat adamin "ciple dokunmasini" son pas diye karar verdiler.

O cip isi de yani, koy oraya bir dalga "aha bak dokunmus" de. Biraz supheli.

Ronaldonun kaleyi bulan sut 1 . O da penaltidan.

Birakmasi lazim, 1000 gol olayini mi kovaliyor arabsitan liginde yani.

Geri
Üst Alt