Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.281
- 68.487
- 5.003
Messi sevicileri ispanya dışında kimse susturamaz öz penaldocumDursun bi transfer yap ta Messi sevicileri sussun yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi sevicileri ispanya dışında kimse susturamaz öz penaldocumDursun bi transfer yap ta Messi sevicileri sussun yaw
Onu bunu bilmem de bu su molası saçmalığını bir daha hiçbir turnuvada görmeyiz umarım. Fransanın gol attıktan sonra bağıra bağıra gelmeye devam ettiği zamanda su molası oldu ve bütün sinerji bitti
Yuh cidden mi. Alınganlığa bak, adam doğru konuştu ve tüm takımı kasdettiTuchel'i geçen ki maçtan sonra eleştirdiği için
18 dakikada fransa’nın 3 golü var sonrasında hemen su molası veriliyor ve bir daha gol olmuyor ben buna bakarım komiserimMoladan sonra sirf olise 2 tane %100 kacirdi .. Olise muthis top oynadi bu turnuva ama kacirdigi en az 7-8 net gol var turnuva genelinde
Fransanin golune girelim bakalim![]()
Sonuc olarak finalde ispanyayi destekliyorum, messi ve arjantini de sevmiyorum. Hakemler cok arjantin tarafli maclar yönettiNetanyahunun kimi desteklediğini bilmiyorum ilk kez senden duydum ama messi o tarz politik işlere girmez. Arjantinin politik hareketleri de onu bağlamaz.
Yahudilerin destekledigi hic birseyi desteklemem. Digerleri beni baglamazsadece yahudiler degil ki muslumanlar, hiristiyanlar, budistler, ateistler yani herkes messi'yi destekliyor dogal olarak.
Ben de sonuna kadar Messiciyim ama o ağlama duvarındaki yahudi kepli fotoğrafını yok saymak akıl işi değil maalesef. OÇ Bidon da bir hristiyan olarak; ''Siyonist olmak için Yahudi olmak şart değil!'' cevherini sıçmıştı hani; hiçbir farkı yok. Sence var mı?..Netanyahunun kimi desteklediğini bilmiyorum ilk kez senden duydum ama messi o tarz politik işlere girmez. Arjantinin politik hareketleri de onu bağlamaz.