2026 DK Üçüncülük | Fransa 4-6 İngiltere | MS | 19 Temmuz | TRT 1

Onu bunu bilmem de bu su molası saçmalığını bir daha hiçbir turnuvada görmeyiz umarım. Fransanın gol attıktan sonra bağıra bağıra gelmeye devam ettiği zamanda su molası oldu ve bütün sinerji bitti

Moladan sonra sirf olise 2 tane %100 kacirdi .. Olise muthis top oynadi bu turnuva ama kacirdigi en az 7-8 net gol var turnuva genelinde

beyler hayatınızda sürekli tarafgir olmak zorunda değilsiniz
aynı anda bir sürü şey doğru olabilir

messinin bugüne kadar bildiğim bir siyonizme destek açıklaması yok

onun üstüne bu etiket ronaldo kadar açıkça filistine destek olma çağrılarına yanıt vermediği için yapıştı ve bir de takı olarak israili ziyaret ettiler galiba barçada

maradona filan olsa muhtemelen destek verirdi eski futbol kültüründe futbolcular açıkçası daha delikanlı idi şimdilerde sponsorluk filan kaygılarıyla susuyorlar

bu onları siyonist destekçisi yapmaz bence olsa olsa kariyerist yapar

2022 dünya kupasında arjantinin açıkça desteklenmesini insanlar buna yoruyorlar ama orada da siyasi meseleden çok izlenme kaygısı, messi fanlarını kupada tutma, sponsor baskısı vb vardı muhtemelen

ronaldo o tarihte messi kadar iyi olsa belki onun takımı da aynı gerekçelerle itelenebilirdi

Netanyahunun kimi desteklediğini bilmiyorum ilk kez senden duydum ama messi o tarz politik işlere girmez. Arjantinin politik hareketleri de onu bağlamaz.
Sonuc olarak finalde ispanyayi destekliyorum, messi ve arjantini de sevmiyorum. Hakemler cok arjantin tarafli maclar yönetti

Netanyahunun kimi desteklediğini bilmiyorum ilk kez senden duydum ama messi o tarz politik işlere girmez. Arjantinin politik hareketleri de onu bağlamaz.
Ben de sonuna kadar Messiciyim ama o ağlama duvarındaki yahudi kepli fotoğrafını yok saymak akıl işi değil maalesef. OÇ Bidon da bir hristiyan olarak; ''Siyonist olmak için Yahudi olmak şart değil!'' cevherini sıçmıştı hani; hiçbir farkı yok. Sence var mı?..

Jude Bellingham bir Arjantin maçında oynamadın tipini öptüğüm.

Geri
Üst Alt