Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 3.020
- 1.823
- 473
...... vay be ne skor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam amerikalı bakış açısıyla bakmışsın olaya renkdaş. Bol skor, eğlence, ciddiyetsiz, rekabetsiz müsabakalar. Futbol bizim için eğlence değil tutku, hırs ,rekabet , ciddiyettir. Zaten bu yüzden amerika bir türlü futbola uyum sağlayamadıNiye her sey ciddi olmak zorunda mi? Ne guzel eglendik.
2.yarı herhalde şu son 10 yılda izlediğim en keyifli devre olabilir, Fransa 4 attı ama 5 tane de kaçırdı, Olise öyle böyle cenabet olmasa Fransa maçı döndürmüştü. Bide şu aptal su molası Fransa tam momentumu yakalamışken geldi, o mola can suyu oldu İngiltere'ye. Sonra bide hakem sakatlandı kolpadan, o da yine İngiltere'ye yaradı, resmen soğuttular oyunu.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onun derdi farklıNiye her sey ciddi olmak zorunda mi? Ne guzel eglendik.
Dünya kupası formatı içinde sırıtıyor bu tek maç. Uyumsuz alakasız duruyor. Diğer maçlarda 1 gol için millet savaşıyor sahadane guzel iste. ust duzey takimlari defans yapma kaygisi olmadan izliyoruz.
Yok vallahi onla alakalı değil. Eskiden beridir hep saçma buluyorum bu 3.lük maçlarını. Euroleagıe kaldırdı, avrupa şampiyonasında yok, nba'de yok.Onun derdi farklı
Evet o da kesinlikle epik bir maç oldu doğru. Ama bunda ilk yarıda maç herkes bitti diye bakıyordu. 2.yarı ise olanlar şahaneydi. O bakımdan tek devrede böyle keyif veren nadir maçlardan biri oldu benim için. Olise kaçırdıklarından 1 tanesini atsa daha da efsane olacaktı.Yakin donem psg- bayern maci vardi 5-4 biten ... Uzun suredir bu 2 mac gibisini gormedik ust seviyelerde
nba'da yok diye futbolda olmayacak anlamina gelmez. tam amerikali bakis acisiyla bakmissin olaya.Yok vallahi onla alakalı değil. Eskiden beridir hep saçma buluyorum bu 3.lük maçlarını. Euroleagıe kaldırdı, avrupa şampiyonasında yok, nba'de yok.
Ve ben bu maçı izleyemedim.
Tam amerikalı bakış açısıyla bakmışsın olaya renkdaş. Bol skor, eğlence, ciddiyetsiz, rekabetsiz müsabakalar. Futbol bizim için eğlence değil tutku, hırs ,rekabet , ciddiyettir. Zaten bu yüzden amerika bir türlü futbola uyum sağlayamadı
Sen de gidip aradan nba'yi çekmişsin. Hangi futbol organizasyonunda var avrupada bunba'da yok diye futbolda olmayacak anlamina gelmez. tam amerikali bakis acisiyla bakmissin olaya.
avrupada yok ama dunya kupasinda en basindan beri olan bir gelenek. dunya kupasi geleneginde olmayan bi suru sacma yeni uygulama varken ucunculuk maci tepki gosterilecek en son sey.Sen de gidip aradan nba'yi çekmişsin. Hangi futbol organizasyonunda var avrupada bu