Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.224
- 19.291
- 1.188
Didye deşo manyagin teki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklim var ki ispanyayi destekliyorum finalde, hakem iteklemeriyle finale kalan arjantini degil. Baska troll sorun varsa sor cevaplayimniye? senin kendi aklin yok mu?
messi'ye balon diyen adam milleti trollukle sucluyorAklim var ki ispanyayi destekliyorum finalde, hakem iteklemeriyle finale kalan arjantini degil. Baska troll sorun varsa sor cevaplayim
Senden trollu yok da bu forumda. Sanane benim görusumden? Git ötede baskalarini trollemeye calis bay troll amadmessi'ye balon diyen adam milleti trollukle sucluyor![]()
messi'ya balon deyip dalga konusu olmadan sıyrılabilecegini mi sandın?Senden trollu yok da bu forumda. Sanane benim görusumden? Git ötede baskalarini trollemeye calis bay troll amad
Ucunculuk macta atilan goller istatistige yansimamalimbappe turnuvayı gol kralı olarak kapatmış olabilir. en az 2 dünya kupası da oynayacağını düşünürsek toplam gol sayısında da bir daha yanına kimse yaklaşamayacak.
Gece gece 30k kasaya attik.@Melih Sönmez noluyor birader muneccim misin
Senden ala dalga mi var la? Hadi ikileemessi'ya balon deyip dalga konusu olmadan sıyrılabilecegini mi sandın?