Ege Can Erbay
10 Numara!
- 8 Aralık 2016
- 14.130
- 10.118
- 1.088
İki takımı da seviyorum elenmelerini istemiyorum 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dunya kupasinin starini izleyelim o vakit
Dunya kupasinin starini izleyelim o vakit
Ingiltere?Arjantinde fener bali var resmen herifler finale kadar 1 tane ciddi rakip görmeden gelecekler
Ispanya'da mi oturuyorsun, renktas?2024 avrupa şampiyonası ve geçen yılki uluslar yarı finalinde yenmiştik fransayı, üstelik geçen yılki maçta fransa kadrosu şimdikiyle aynıydı..
Ama o maçlarda çok iyi bir yamal-nico ikilisi vardı. Şu an ikiside çok hazır değiller. Onların formsuzluğu takımı doğrudan etkiliyor.
Mevcut form durumuyla fransa favori, ama 2 takım arasındaki son maçlardaki ispanya üstünlüğünü göz önüne alırsak psikolojik üstünlükte bizden yana.. çok ortada, muhtemelen sonucu penaltıların belirleyeceği bir maç olacak..
Tabii umarım iş penaltılara kalmaz, geçmiş dünya kupalarında hep penaltılarla elenmiştik, resmen kabusumuzdur penaltılar. O yüzden ne yapıp edip işi 120 dk içinde bitirmek gerekiyor..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O konuda arjantin 1.sabikali ,katardaki kupayı nasil aldiklari ortada aman Messi bırakmadan bir kupa alsın diye diye kupa aldirdilar herife ,bu kupada bariz pislikler yok ama fikstur sanslari da fenerle yarisirIngiltere?
yakışır abimize
Fransa canavar ötesi bir halde. Genelde bu kadar ağır favori olup da kazanan bi 2002 Brezilya hatırlıyorum.
Bugün süpriz bir Fransa elenmesi yaşanabilir. İspanya topu Fransa'ya verip bekleyecek takım değil.