- 6 Eylül 2014
- 93.590
- 64.403
- 4.608
İspanya paslasmalariyla rakiplerini bayiltiyor maçın sonunda rakiplerin halı kalmiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş sıkılmadınızmı aynı esprileri yapmayaKac senedir Ispanya'dasin renktas?
ispanya'yi desteklemende sorun yok da yazdiklarin cok cringeRenkdaş sıkılmadınızmı aynı esprileri yapmaya
Dünya kupaları futbol festivalidir. Genelde tüm sporseverler bir takımı destekler. Bende çocukluğumdan beri (mexico 86) tüm turnuvalarda belkide renklerinden ötürü hep ispanyayı desteklemişimdir, buda yıllar içinde bir tutkuya dönüştü..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İ
İspanyaya hep guvendik
Fransa 5 atar
Evet sikilmadik.Renkdaş sıkılmadınızmı aynı esprileri yapmaya
Dünya kupaları futbol festivalidir. Genelde tüm sporseverler bir takımı destekler. Bende çocukluğumdan beri (mexico 86) tüm turnuvalarda belkide renklerinden ötürü hep ispanyayı desteklemişimdir, buda yıllar içinde bir tutkuya dönüştü..
CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kimi tutuyorsun bu turnuvadaispanya'yi desteklemende sorun yok da yazdiklarin cok cringe
Pekiispanya'yi desteklemende sorun yok da yazdiklarin cok cringe
mbappe'yi finale çıkarmayacağız!!!
belcikayi tutuyordum elendiKimi tutuyorsun bu turnuvada
ispanyayi zorladılar ama olmadibelcikayi tutuyordum elendi
14 yildir buradayim basketbol dahil vasfinin ilk kez dogru bir tahminine denk geldim![]()
geride kalan takimlara esit mesafedeyim ama messi kupayi alirsa ufaktan sevinirizispanyayi zorladılar ama olmadi
Messi artık torunlarını sevsin renkdas ayerzebal alsın kupayigeride kalan takimlara esit mesafedeyim ama messi kupayi alirsa ufaktan seviniriz
hiyarzabal kupa istiyorsa galatasaraya gelsinMessi artık torunlarını sevsin renkdas ayerzebal alsın kupayi