2026 DK Yarı Final | İngiltere 1-2 Arjantin | MS | 15 Temmuz | TRT Spor

Tabii ki futbol bu fakat bu eşleşmeden finale kim çıkars çıksın, diğer taraftan gelecek 2 rakibe karşı da pek şansları yok. Hele ki oradan Fransa gelirse muhtemelen diğer finalist sadece figüran olacak.

Ama yine de tek maç bir ihtimal zorlayabilirler şanslarını.

Bu maç berabere biter uzar.

15 temmuz günü olması biraz ironik geldi. Kahbelerin ülkemiz üzerinde kurduğu başarısız komplosunu yıldönümü.

arjantini destekliyorum ama finale çıkmaları zor gözüküyor. 3-1 gibi net skorlar ingilizler alır

şimdi sıra arjantinimizde

kendimi bildim bileli bu eşleşmede hep arjantini destekledim

messinin ilk maçından bu yana da hayranıyım gelmiş geçmiş en büyük futbolcu

ama 2022 dk ve bu dknın bazı maçları sonrası adaletin tecelli etmesi için ingiltere o olmadı ispanyanın gerekeni yapması lazım

Kan gövdeyi götürür bugün kü sümsük bir maç olmaz. Fransa yı dünya kupası yarı final maçına Türkiye kupası motivasyonu ile hazırlayan dahi hocayı tebrik ederim git koyunları besle

Arjantin'i tutuyom ama Ingiltere turlar bence

Rakibmizi bekliyoruz :)
Ne keyifli şu şekilde maç izlemek.
Normalde 2 takımında finale çıkmasını istemezdim ama dingilizler yerine her türlü arjantin daha iyidir :), o yüzden arjantin diyelim.

Ayrıca ronaldocuda olsak ustalara saygı.. 39 yaşında gol krallığına giden messi'ye final çok yakışır.

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıllardır şikecilerin algısına maruz kalmış takımın taraftarı, Arjantin için yapılan algıya eşlik etmesi üzücü

kendimi bildim bileli bu eşleşmede hep arjantini destekledim

messinin ilk maçından bu yana da hayranıyım gelmiş geçmiş en büyük futbolcu

ama 2022 dk ve bu dknın bazı maçları sonrası adaletin tecelli etmesi için ingiltere o olmadı ispanyanın gerekeni yapması lazım
Şu Dünya Kupası’nda bir gün İngiltere’yi destekleyeceğim asla aklıma gelmezdi ama ben de Arjantin’in itelenmesinden o kadar tiksindim ki umarım İngiltere kazanır.

england saflarındayız ama bu takım hep hayal kırıklığı yaşadığı için yine olmaz gibi
neyse yarı final de başarıdır

şu maçta kaç attık acaba

Geri
Üst Alt