2026 DK Yarı Final | İngiltere 1-2 Arjantin | MS | 15 Temmuz | TRT Spor

Tangoooo cular, Tangoooo cular
heeep Messiii'lii oyuunlarıııı
yıldıızzlarııı pek çok zamaaan
kazandıllar world cup falaann

_vmfs1.gif

Bu mac Maradona'nin meshur herkesi calimlayip elek ettigi mac ki kariyerinin en harika performanslarindan birini sergilemis.. El olmasa muhtemelen yine kazanirlardi ..
Buradaki en trajik kisimlardan biri Shilton gibi efsane bir kalecinin sirf su el yuzunden bugun kotu aniliyor olmasi.. Maradona fanlari herif tepki gosterdi diye nefret kusuyor onun disinda bir de 1.73luk adama elle de olsa nasil o topu verirsin diye suclayan bir tayfa var ..

Açıkçası İspanya İngiltere wc finali bana zerre keyif vermez ya.

Fransa Arjantin en bombastik olan ihtimaldi

Bari İspanya Arjantin olsun

Bu mac Maradona'nin meshur herkesi calimlayip elek ettigi mac ki kariyerinin en harika performanslarindan birini sergilemis.. El olmasa muhtemelen yine kazanirlardi ..
Buradaki en trajik kisimlardan biri Shilton gibi efsane bir kalecinin sirf su el yuzunden bugun kotu aniliyor olmasi.. Maradona fanlari herif tepki gosterdi diye nefret kusuyor onun disinda bir de 1.73luk adama elle de olsa nasil o topu verirsin diye suclayan bir tayfa var ..
Çalım golünden önce de Arjantin net 1 faul yapmış.

20251013_214614-webp.305522

Açıkçası İspanya İngiltere wc finali bana zerre keyif vermez ya.

Fransa Arjantin en bombastik olan ihtimaldi

Bari İspanya Arjantin olsun

2018 yari final 2022 ceyrek final son 2 Avrupa Sampiyonasi final ..
İngiltere kadrosu zerre hak etmiyor bu turnuvayi ama artik birseyler kazansalar yaw yeni bir soluk gelsin istiyorum 3-4 takimin arasinda donuyor is yillardir

Hem palmer hem fodeni almayarak cok buyuk risk aldı alman ,kapali savunmaları açacak oyunculari yok ellerinde

Arpa suyu + fıstık + cips kombomla ekran başında olacağım. God save the queen söyleyerek ingilteremizin zaferini kutlamayı istiyorum. Bugün latin Amerika ülkeleri dahi İngiltere'den yana olacak.

Galiba Pele haricinde 3 finali olan yok.
Mesaj atarken Hakiki Ronaldo'yu hatırladım.

Geri
Üst Alt