Oğuzhan Önal
Parçalı Üye
- 13 Ocak 2012
- 4.209
- 1.751
- 1.913
Bu baskıya illaki gol gelir bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 sene ideal olur.10 numara olarak messi gelse 2 sene izlesek
Üzülme. Bitmişti..Mauro icardi ayrılmış, neyleyim ben dünya kupası yarı finalini(((
Adam yetenekli sevmiyorum ama yetenekli. Şerefsizin top bildiğin ayağına yapışıyor böyle bir şey olamaz. Aynısı penaldo da yok mesela.Burda Messi kendi takiminda göbek yapmis koşacak hali yok diyenler vardı. Biz de inaniyorduk takip etmedigimden. La adam döktürüyor resmen tabi eskisi kadar olmasada.
Yıllarca Ronaldo izledim ronaldo takip ettim formasını aldim Messiye hep ön yargılıydım. Ronaldo daha havalı geliyordu. Yok abi messi bambaşka bir adam son dünya kupası maçı olabilir ayrı bi tatta izleyin bence 100 yıl sonra bile konuşulacak herif
Bi 90 dkk daha var her türlüYıllarca Ronaldo izledim ronaldo takip ettim formasını aldim Messiye hep ön yargılıydım. Ronaldo daha havalı geliyordu. Yok abi messi bambaşka bir adam son dünya kupası maçı olabilir ayrı bi tatta izleyin bence 100 yıl sonra bile konuşulacak herif
Ronaldo kariyerinin son senelerini mahvetti Messi kariyerinin son senelerini daha iyi yönetti.Yıllarca Ronaldo izledim ronaldo takip ettim formasını aldim Messiye hep ön yargılıydım. Ronaldo daha havalı geliyordu. Yok abi messi bambaşka bir adam son dünya kupası maçı olabilir ayrı bi tatta izleyin bence 100 yıl sonra bile konuşulacak herif