2026 DK Yarı Final | İngiltere 1-2 Arjantin | MS | 15 Temmuz | TRT Spor

an itibariyle 40 yaşındaki messinin eline su dökebilecek topçu görünmüyor sahada

İngiltere yer bu gidişle...

Burda Messi kendi takiminda göbek yapmis koşacak hali yok diyenler vardı. Biz de inaniyorduk takip etmedigimden. La adam döktürüyor resmen tabi eskisi kadar olmasada.

İngiltere golden sonra çok çekildi. Bücür Messi de fırsattan istifade şov yapmaya başladı bu kadar kapanmamaları lazım

İngilizler her maçın belli kısmında yaptığı gibi çok iyi kapanıp mücadele ediyor, Meksika'ya da yaptılar falan, tebrik etmek lazım...

Messi de deniyo baya, bakalım nasıl bir son 20dk olacak...

martinezi niye almiyolar oyuna yaw

Yıllarca Ronaldo izledim ronaldo takip ettim formasını aldim Messiye hep ön yargılıydım. Ronaldo daha havalı geliyordu. Yok abi messi bambaşka bir adam son dünya kupası maçı olabilir ayrı bi tatta izleyin bence 100 yıl sonra bile konuşulacak herif

Burda Messi kendi takiminda göbek yapmis koşacak hali yok diyenler vardı. Biz de inaniyorduk takip etmedigimden. La adam döktürüyor resmen tabi eskisi kadar olmasada.
Adam yetenekli sevmiyorum ama yetenekli. Şerefsizin top bildiğin ayağına yapışıyor böyle bir şey olamaz. Aynısı penaldo da yok mesela.

Yıllarca Ronaldo izledim ronaldo takip ettim formasını aldim Messiye hep ön yargılıydım. Ronaldo daha havalı geliyordu. Yok abi messi bambaşka bir adam son dünya kupası maçı olabilir ayrı bi tatta izleyin bence 100 yıl sonra bile konuşulacak herif

100 yil sonra messiyi kimse konuşmayacak rts

Bi 90 dkk daha var her türlü

Ronaldo kariyerinin son senelerini mahvetti Messi kariyerinin son senelerini daha iyi yönetti.

ulan Allah kahretsin yeter ya yeter gir lan artık

Geri
Üst Alt