GSC Anket 2026 Dünya Kupası'nı Kim Kazanır?

2026 Dünya Kupası'nı Kim Kazanır?

• Kullanılan toplam oy
    67
  • Anket kapatılmış .
Bu sene avrupa ya gelir dünya kupası... o yüzden güney Amerika takımlarına şans vermiyorum. İspanya Fransa arasında gidip geliyorum. Belli olmaz ama bizim de bir yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçlarına bakarsak da Japonya sürpriz yapabilir turnuvada...

United_States_World_Cup_2026_Supporter_Flag_Being_Held.png

Hep Almanları desteklemişimdir, yine öyle yapacağım. Muhtemelen İspanya olur gibi ama oyum Almanya'ya . Süpriz olursada biz olalım.

Bu sene avrupa ya gelir dünya kupası... o yüzden güney Amerika takımlarına şans vermiyorum. İspanya Fransa arasında gidip geliyorum. Belli olmaz ama bizim de bir yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Hazırlık maçlarına bakarsak da Japonya sürpriz yapabilir turnuvada...
Biz şampiyon olacağız yazın bir yere

Gonlum tabii ki Turkiye'den yana ama imkansiz. Insallah ceyrek final gorebilriiz. Ligimiz ve oyuncular ilgi ceker falan filan

Ispanya favorim
Fransa eger erken eslesip Ispanyayi yenerse favori olur

Suprizim: portekiz

Yari finale ulasirlarsa eglenceli olur dedigim: Ingiltere ve Arjantin (normalde her DK da bizim haricimizde -zaten ikinci katilim goruyorum-bu ikisini tutarim hep)

İspanya rahat kazanır. Hatta çeyrek final, yarı finalde karşılaşma ihtimalleri yoksa ben finalin adı İspanya-Fransa olur diyorum.

Gönlüm ve mantığım ispanya diyor. Ancak yamal ve nico’nun durumları çok önemli. 2’side sakatlıktan yeni çıktılar, turnuvadaki form durumları çok önemli. Bu 2 kanat oyuncusu iyi durumda olursa ispanya durdurulamaz; aksi halde hücumda kilitlenirler ve önceki turnuvalarda olduğu gibi 0-0 bitecek bir maç sonrası penaltılarla elenirler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu ispanya yı neden herkes bu kadar pohpohlamış yahu , yarı final bile göremezse kimse şaşırmasın

İspanya diğer ülkelerin çok üzerinde duruyor ama favoriler genelde çeyrekten sonra bir yerde patlıyor.

Portekiz sanki halledecekmiş gibi bir his var. Gönül ister ki biz alalım tabii.

Arjantin inanılmaz mücadele ediyor öyle böyle değil

yine tekme tokat oynayacaklardır ve sürpriz yapabilirler

Messi ve askerleri durumunda bir takım, sahadaki 10 kişi resmen Messi için canını verecek kıvamda

Arjantin inanılmaz mücadele ediyor öyle böyle değil

yine tekme tokat oynayacaklardır ve sürpriz yapabilirler

Messi ve askerleri durumunda bir takım, sahadaki 10 kişi resmen Messi için canını verecek kıvamda
Beklerden patlamazlarsa belki.
2. olursak son 16da onlarla oynayabiliriz. Elenirsek çeyrek finalde Arjantin Portekiz olabilir

Ispanya veya Fransa'dan biri alir bence.

Onlar olmazsa Portekiz.

Dün yaptığım excel simulasyonundan ispanya portekiz finali çıktı.
Bu arada portekiz kadrosuna göz attım, baya baya şampiyonluk adayı onlarda. Özellikle orta sahaları aşırı iyi. Fikstürüde uygun gibi, finale kadar ispanya veya fransayla eşleşmiyorlar.

Gönlüm Türkiye'den yana ama gerçekçi olursam Türkiye kazanır...2024'te euro yarı final hakkıydı bu takımın. Şimdi 2 sene tecrübe kazanmış şekilde geliyoruz

Fransa kazanır. İspanya o leş savunmayla portekiz Ronaldo takıntısıyla bir şey yapamaz.

Geri
Üst Alt