2026 FIFA Dünya Kupası Takip Başlığı

türkiyede sabahın 4 ünde kimse bu maçı izlemez koy gitsin diyerek maç anlatınca böyle oluyor

Bide oyuncularin boy posunu veriyor ahhahahah

Rezalete bak, ulke renklerini de bilmiyor herif.logolari bilmiyor. Mac oncesi yari saha kadar bayrak acilip takimlar yerlerinde duruyor, onunda mi farkinda degil.

Hani Y.zelanda Haka dansi.yapmistir belki dedim ona da mi uyanmadi herif?(Yaptilarsa)

Abi rezalet rezalet. Ulke televizyonu olacaklar. Her halt mi yanlis olur.

Tareminin pozisyonda ismini soyleyemeden SOL KANAT 🤣🤣

4K yayin olmamasi , saliseinde parasini aldiginiz bankanin reklamlari...bunlardan da bir bahsetseniz ve utansaniz.

4 kere zoom yapıyor herifler ekrana bakmamış bile.
Kovmuşlar kamili

dün maçı izlerken mala bak hazırlanmamış doğru düzgün dedim ama kalan süreçte gayet iyiydi ve keyifli bir maç anlatımıydı. Güzel bir anı olarak kaldı. Harici bir aksiyona gerek yoktu.

Her yerden kendine vergi devşirip çamur kalitesinde yayına bizi mahkum eden TRT’nin gücü 3 kuruş ücretle çalışan spikerlere yetmiş tabi. Millet de bunu destekliyor.

Bu seyirci bu kadar mal olduğu sürece bu yayıncılık değişmez.

Yil 2026 hala gercek 4K yayin veremiyor bu Turk kanallar, yani TRT demek lazim. Bu nasil oluyor bunu soran yok galiba?

1080p goruntuden otesi yok. Bazen 1080p bile degil ekranda koskoca pixeller olusuyor.

Yabanci kanali aciyorum, elin adami verebiliyor kaliteli yayin.

Bizimkiler sadece vergi almayi bilirler.

Git gide daha hangi alanda boka batılır onu da çözemiyorum.
İddaa denilen kurum da milleti ayrı dolandırmanın peşinde.

Oyun durup oyuncu oyundan çıkarken oranlar kapatılmalı, nasıl gol olurken bu oranlar kapatılıyorsa aynısı olmalı.
Adamlarda oyuncu çıkarken futbolcu bahsi açık.

Hafızam beni yanıltmıyorsa 2014'teki turnuvada bile 4K yayın varken 2026'da 4K televizyonların yaygınlaşmaya başladığı dönemde 4K yayın verilmemesi skandal. Bunu maliyetten ötürü yapamadık gibi bahanelerle verilmemesi daha skandal sanki ülkede nelere para harcanmıyor da 4K yayının maliyeti ne kadar olabilir sanki.

Geri
Üst Alt