2026 FIFA Dünya Kupası Takip Başlığı

X te ceviri yuzunden Gokhan dinc meshur olmus.

Oyle boyle dalga gecilmiyor.

Uzuluyorum tabii ama saha disi acisindan seviniyorumda. Ulkenin "acil durumda gundem degistiriniz" diye kullandiklari ve surekli icine bulastiklari futbolunun icine ne kadar ettikleri cikiyor ortaya.

Sadece milli takim meselesi degil bu, ligindeki sacmasapan islerbu isin temeli. Ayni mantikta milli takim olunca sonucu gorduk. Mustahak bize bu acidan.

Ve hala bir istifa yok, 1 kelime dahi yok ceketlilerden... Anca rejenerasyon idmanini basina kapatmislar klasik. Rezil herifler. Beterin beteri olun.

1000163344.webp

Yaw bir maca gittik o da kotu bir macti ama hanimi 40'indan sonra futbolsever yapti. Ben birakmaya calisiyorum bu geceyarisi ben horul horul uyurken Turkiye - Paraguay macini izliyor. Bir sonraki mac ne zaman diyor? Simdiden 2030 Ispanya icin heyecanlaniyor. Bir kere ASY'e gotursem NKFVAS atkisi acar herhalde 🤦‍♂️

Yaw bir maca gittik o da kotu bir macti ama hanimi 40'indan sonra futbolsever yapti. Ben birakmaya calisiyorum bu geceyarisi ben horul horul uyurken Turkiye - Paraguay macini izliyor. Bir sonraki mac ne zaman diyor? Simdiden 2030 Ispanya icin heyecanlaniyor. Bir kere ASY'e gotursem NKFVAS atkisi acar herhalde 🤦‍♂️
Nasıl bir his üstad? Bir arkadaş soruyor da

Nasıl bir his üstad? Bir arkadaş soruyor da
Demin Ispanya macini izledik simdi Belcika macina bakiyoruz. Ofsayt kuralinin sacmaligindan sikayet edip duruyor. Savunmaci isini yapmiyorsa hucumcunun sucu ne deyip duruyor. Bakalim henuz isin basindayiz. 20 senedir yanima oturup beraber izlemisligi yok. Hatta futbola daha cok onem verdigimi iddia edip futboldan nefret ediyorum diye bir cok kez bagirip cagirmisligi var.

Uruguay XI: Muslera, Valera, Caceres, Olivera, Sanabria, Ugarte, Bentancur, Canobbio, Valverde, Maxi Araujo, Vinas.

Yeşil Burun Adaları XI: Vozinha, Moreira, Lopes, Borges, Sidny Cabral, Kevin Pina, Monteiro, Arcanjo, Mendes, Rodrigues, Benchimol.

Geri
Üst Alt