- 15 Eylül 2009
- 65.405
- 11.805
- 2.993
iyi hos seviniyorsunuz da milli takimda sakatlanan adamin maasini simdi tff karsilamak ister kesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aylık 18 bin tl sen ben karşılayabiliriziyi hos seviniyorsunuz da milli takimda sakatlanan adamin maasini simdi tff karsilamak ister kesin
Cok fazla mac + mac saatleri ters oldugundan (forumun geneli uyur zaten) her maca konu acmayacagiz. Sadece Turkiye'nin maclari + ceyrek finalden itibaren anca olan maclara konu acmaya dusunuyoruz. Belki bazi ozel maclara da acilabilir denk gelirse.Tek tek mac konulari mi olacak.(Bizim maclar haric tabi)
Maclar takip (ya da burasi) seklinde mi devam edecegiz? Cakisma yok - zaten turnuvanin yuzde 60 70inde forum uyuyor olacak![]()
harbi yav 48 takım olduğu faktörünü sürekli unutuyorum.Cok fazla mac + mac saatleri ters oldugundan (forumun geneli uyur zaten) her maca konu acmayacagiz. Sadece Turkiye'nin maclari + ceyrek finalden itibaren anca olan maclara konu acmaya dusunuyoruz. Belki bazi ozel maclara da acilabilir denk gelirse.
Genel olarak (grup) maclarini tek konudan takip etmek daha mantikli.
Ekli dosyayı görüntüle 324278
Yok, 31 Mayis'a kadar herkes kadrosunu bildirmek zorunda.Biz heralde hazirlik macindan sonra mi kadroyu aciklayacagiz
Gpt 1 haziran diyor son gun , 11inde xe turnuva basliyor diyor
Biraz baktim o kadar felaket degilmis ya avrupa ulkeleri genelde 22:00 ye koymuslar.Maç saatleri yüzünden çok az maç izleriz
Biraz baktim o kadar felaket degilmis ya avrupa ulkeleri genelde 22:00 ye koymuslar.
02:00 ve 05:00 maclari biraz tatsiz tabi
Ben yazarım size burada noluyor ne bitiyor diye, merak etmeTek tek mac konulari mi olacak.(Bizim maclar haric tabi)
Maclar takip (ya da burasi) seklinde mi devam edecegiz? Cakisma yok - zaten turnuvanin yuzde 60 70inde forum uyuyor olacak![]()