2026 FIFA Dünya Kupası Takip Başlığı

Formanda 4 yıldız taşı, ama sen git yeşilburunun gerisinde kalarak turnuvaya veda et. Gerçekten büyük skandal. Tamamen bielsa ve musleraya yazar bu bozgun..
G.amerikanın elenen ilk takımı oldular böylelikle. Halbuki 2. olsalardı kemik seslerinin havada uçuşacağı arjantin-uruguay derbisi izleyecektik 2. turda mis gibi.

Muslerayada ayrıca üzüldüm, 3 maçtada yaktı takımını. Keşke zamanında bıraksaymış :(

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aha iran atmis.

Ikinci cikiyorlar. Misir 3uncu

Edit: iptal edildi galiba , sofadan bakiyordum mac acik degil

Bazi gruplar ve takimlar beklenenden cok daha az heyecan veriyor. Hic zevkli olmadilar.

Son 32 de kan govdeyi gotursun istegim var, heyecan gelmesi lazim.

Norvec ikinciligi benimseyerek fildisi ve sonrasinda Brezilya-Japonya ile karsilasiyor

Fransa - isvec ve sonra Almanya -.Paraguay galibiylr oynayacak.

Hollanda lider olmasina ragmen gidip Fas ile eslesmis (cok garip)

Ben garip gelsede su ikili maca bakilmasini dogru buluyorum averajdan once.

Hep tek mac yaptigin turnuvada yenmissin o adami, gol sayisindan daha hakkaniyetli oldugunu dusunuyorum.

Taci hizli kullanma, hep uygulanmasada yerde yatani 1dk disari alma vs bunlar da guzel.

Su molasi(reklam arasi pardon) kepazelik

Marcelo Bielsa: "Uruguay futbolu Bielsa döneminde ne yaptı derseniz hiçbir şey yapmadı. Elemelerde 4. olmak, Copa America'da 3. olmanın bir değeri yok. Eğer bana Bielsa döneminin nasıl hatırlanacağını sorarsanız arkasında hiçbir miras bırakmayan bir geçiş dönemi oldu derim."
https://x.com/leuropefootball/status/2070740673112781137/photo/1

Ahahahaha bielsa denen herif şu gruptan bile çıkamamış ya nasıl bir balonsun sen arkadaş yıllardır batir batır hala iş buluyorsun bir de valla jorge mendes bile bulamazdı sana bu işleri bu kadar rezilliğe

Formanda 4 yıldız taşı, ama sen git yeşilburunun gerisinde kalarak turnuvaya veda et. Gerçekten büyük skandal. Tamamen bielsa ve musleraya yazar bu bozgun..
G.amerikanın elenen ilk takımı oldular böylelikle. Halbuki 2. olsalardı kemik seslerinin havada uçuşacağı arjantin-uruguay derbisi izleyecektik 2. turda mis gibi.

Muslerayada ayrıca üzüldüm, 3 maçtada yaktı takımını. Keşke zamanında bıraksaymış :(

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
futbolda duygusallığa yer olmadığını 2 taraftan da görmüş olduk. milli takımda da bitik hakan çalhanoğlu deyim yerinde bizi 10 kişi oynattı.

Neredeyse herkesin devam ettigi gruplardan elendik resmen. Halen Anlamiyorum

Geri
Üst Alt